Hockey op TV: NOS naar damestopper Amsterdam – Den Bosch

Voor de echte hockeyliefhebber is het deze week een feestje. In de Tulp Hoofdklasse Heren worden speelrondes afgewerkt op donderdag en zondag. Viaplay zendt alle duels uit en ook de NOS is op de velden aanwezig. Zij zijn bij de damestopper tussen Amsterdam en Den Bosch.

De eerste kraker van de week wordt op donderdag gespeeld. Dan spelen de mannen van Schaerweijde en Voordaan al direct een degradatieduel. Maar behalve dat duel, licht Viaplay ook het duel tussen Amsterdam en Kampong uit. Een duel waarin Robbert Kemperman zijn oude ploeg ontvangt in het Wagener Stadion.

Maar dat is niet het enige duel dat in de spotlight staat bij de streamingdienst deze week. Er wordt ook extra aandacht besteed aan de Haagse damesclash tussen HGC en HDM. De ploeg uit Wassenaar verzamelde in twee speelrondes nog geen enkel punt. HDM pakte daarentegen de volle buit. Daarnaast is er volop aandacht voor de damestopper tussen Amsterdam en Den Bosch. Niet alleen Viaplay pakt uit, maar ook de NOS is live aanwezig in het Amsterdamse Bos.

Alle andere wedstrijden zijn ook live te bekijken. Geen tijd om de wedstrijden live te bewonderen? Geen zorgen, op zondagavond om 21.00 uur zijn alle samenvattingen te zien op Viaplay.

Danique van der Veerdonk en Stella van Gils tijdens de ABNAMRO Cup. Foto: Bart Scheulderman

Midweekse speelronde

Vanwege de midweekse speelronde schiet hockey.nl ook al op donderdag uit de startblokken. We brengen onder meer een bezoek aan de kraker tussen promovendi Schaerweijde en Voordaan. Ook zijn we donderdagavond aanwezig in het Wagener Stadion om verslag te doen van Amsterdam – Kampong. Uiteraard zijn de wedstrijden te volgen via het liveblog op hockey.nl.

Op zondag brengen we een bezoek aan Oranje-Rood, waar we niet alleen aandacht hebben voor het mannenduel (tegen Rotterdam), maar ook aandachtig toeschouwer zijn bij de dames, die starten aan thuisdebuut in de Promotieklasse en daar Leonidas ontvangen. Natuurlijk zijn we op zondag ook in het Wagener Stadion aanwezig om verslag te doen van de damestopper tussen Amsterdam en Den Bosch.

Robbert Kemperman en Jens de Vuijst tijdens een oefenwedstrijd tussen Amsterdam en Kampong. Foto: Bart Scheulderman

 


Wat vind jij? Praat mee...