Hockey op TV: NOS naar Eindhoven, kraker KZ-Kampong

Ook dit weekend kunnen we weer volop genieten van het hockey. Het herenduel Oranje-Rood tegen HGC is live te zien op de NOS. Zowel op zaterdag als zondag zendt Viaplay alle hoofdklassewedstrijden live uit. Het liveblog van hockey.nl is wederom te volgen via onze website.

HDM en Hurley zijn de thuisclubs van de wedstrijden van de week op Viaplay. De Haagse dames spelen op zaterdag tegen landskampioen Den Bosch, dat de punten hard nodig. De ploeg van coach Marieke Dijkstra valt net buiten het linkerrijtje. De tweede wedstrijd van de week wordt op zondag gespeeld op Hurley. De Bosuilen spelen tegen promovendus Tilburg die vorig weekend nipt verloor van Den Bosch (0-1).

Het is een feestje voor de hockeyfans op de laatste dag van het weekend. Er is namelijk ook live hockey te zien op de NOS, zowel op NPO1 als via de livestream. Oranje-Rood neemt het vanaf 14.00 uur thuis op tegen HGC. In de avond, om 19.00, is een samenvatting van dit duel bij NOS Studio Sport te zien.

De verslaggevers van hockey.nl zijn aankomend weekend ook van de partij. Zaterdag staan we langs de lijn in Utrecht. Het tot nu toe ongeslagen Kampong neemt het op tegen het team van Marc Lammers (Den Bosch). Naast de heren volgen wij ook de wedstrijd van de Utrechtse dames. Zij reizen zondag af naar Den Haag en spelen om 12.45 uur hun vijfde wedstrijd van de competitie tegen Klein Zwitserland. Wederom een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen. Kampong speelde slechts één keer gelijk en KZ staat nog op nul punten. En hockey.nl is net als de NOS te vinden in Eindhoven bij Oranje-Rood-HGC.

Foto: Jan Mulder / Orange Pictures

Op bezoek in Breda

Natuurlijk lichten wij er ook een wedstrijd in de Promotieklasse uit. Op zondag komt Almere bij Push op bezoek. Push haalde zes punten uit drie wedstrijden, terwijl Almere nog geen enkel punt bemachtigde. Andere plannen in het weekend? Maak je geen zorgen. Alle hoofdklassewedstrijden zijn op zondag om 21.00 uur terug te zien in het samenvattingsprogramma van de streamingdienst Viaplay.


1 Reactie

  1. marcelkoppens@home.nl

    Hoe kun je het verzinnen. De twee wedstrijden van Den Bosch op dezelfde tijd. Klasse Viaplay.


Wat vind jij? Praat mee...