Hockey op TV: NOS naar topper Bloemendaal – Kampong

Ook dit weekend kom je weer ogen tekort om al het Hoofdklasse hockey te aanschouwen.  Zoals iedere speeldag zendt Viaplay alle wedstrijden live uit. De NOS is zondag met camera’s aanwezig bij het herenduel tussen Bloemendaal en Kampong. Ook hockey.nl is dit weekend natuurlijk weer langs de lijn te vinden.

Zaterdag staat op Viaplay de burenruzie in het Amsterdamse Bos tussen Pinoké en Amsterdam centraal. De streamingdienst pakt uit met een live-uitzending en analyses rondom het duel. Een dag later is Viaplay te gast op de dubbel op Bloemendaal. Hier nemen de dames van HDM en de heren van Kampong het op tegen de thuisspelende ploegen.

Ook de NOS reist af naar ’t Kopje om verslag te doen van het herenduel tussen de landskampioen en koploper. ’s Avonds in de uitzending van 19.00 uur van Studio Sport is een samenvatting te zien van het duel.

De verslaggevers van hockey.nl zijn zondag ook aanwezig in Bloemendaal. Ook besteden we aandacht aan de dames van Tilburg die promovendus Rotterdam ontvangen. Een dag eerder staan we langs de lijn in het Amsterdamse Bos bij Amsterdam-Oranje-Rood. Alle hoogtepunten van de duels in de Hoofdklasse zijn ook live te volgen via het liveblog op hockey.nl.

Foto: Koen Suyk

Promotieklasse

Natuurlijk lichten we er ook een wedstrijd in de Promotieklasse uit. Op zondag gaat Groningen op bezoek bij Laren. De dames uit het noorden staan momenteel eerste. De ploeg uit het Gooi volgt op maar twee punten achterstand. Een spannend potje dus.

Alle hoofdklassewedstrijden zijn op zondag in 21.00 uur terug te zien in het samenvattingsprogramma van streamingdienst Viaplay.


Wat vind jij? Praat mee...