Hoogtepunten inhaalduels HK: drie dubbeltreffers

De inhaalduels van dinsdagavond in de Hoofdklasse Dames en Tulp Hoofdklasse Heren zorgden voor het nodige spektakel. Meest verrassend was natuurlijk de 0-2 zege van hekkensluiter Victoria op ’t Kopje bij Bloemendaal met dubbeltreffer van Sabine van Eijkck. Twee doelpunten werden ook gemaakt door Renée van Laarhoven, die daarmee haar ploeg Kampong hielp aan de 4-0 zege op Laren. Bekijk alle doelpunten hieronder in de hoogtepunten van de duels.

Ook Miles Bukkens was dinsdagavond tot twee keer toe trefzeker bij de 4-2 overwinning van Pinoké op KZ in de Hoofdklasse Heren. Die wedstrijd zou zondag in Den Haag worden gespeeld, maar werd afgelast en dinsdagavond als thuiswedstrijd van de Steekneuzen in het Wagener Stadion afgewerkt. Bekijk hieronder behalve de doelpunten van Bukkens ook de treffers van Pepijn Scheen en Morris de Vilder.

Tulp Hoofdklasse Heren

Pinoké – KZ 4-2

Hoofdklasse Dames

Kampong – Laren 4-0

Bloemendaal – Victoria 0-2


6 Reacties

 1. AvA

  Spannend bij de hekkensluiters... zullen er clubs degraderen in dit coronajaar?

 2. GlasHalfvol

  Ik begrijp dat de scheidsen ook een lange coronastop gehad hebben maar bij een dameswedstrijd een strafbal (moeten) geven vanaf de 23 meterlijn... man man man

  1. frans91

   Wat op de beelden niet te zien is, is dat er een pass vanuit het 23 meter gebied van Victoria naar de kop cirkel van Bloemendaal aan vooraf ging. Zelfs voor Dafne Schippers zou dat niet te belopen zijn. Dus enige clementie voor de scheids is hier op zijn plaats.

 3. OlgaKroese

  Het gebeurde inderdaad vanuit een counter. Overigens vind ik dat geen strafbal. Strafcorner zeker. Maar op de achterlijn ver van de goal...tja.

 4. RoelVictoria

  Met een sliding de bal met je bovenbeen spelen.......? SB

 5. OlgaKroese

  Niet mee eens. Ze ontneemt geen doelpoging en raakt de bal (en niet de speler). Strafcorner was voldoende geweest gezien de locatie in de circle. Maar als Vic fan snap ik dat je het een strafbal vindt.. :P


Wat vind jij? Praat mee...