Hoogtepunten Tulp HK Heren: speelronde 21 seizoen 2020/2021

Bekijk hieronder de hoogtepunten van de wedstrijden uit speelronde 21 van het seizoen 2020/2021 in de Tulp Hoofdklasse Heren, gespeeld op zondag 25 april. Met Tilburg – Den Bosch (1-4), Almere – Pinoké (0-10), Rotterdam – HGC (0-4), Klein Zwitserland – Bloemendaal (2-3), Hurley – Kampong (1-4), Amsterdam – Oranje-Rood (5-1). 

Tilburg – Den Bosch (1-4)

Almere – Pinoké (0-10)

Rotterdam – HGC (0-4)

Klein Zwitserland – Bloemendaal (2-3)

Hurley – Kampong (1-4)

Amsterdam – Oranje-Rood (5-1)

Donderdagavondduel Tilburg – Rotterdam (1-6)


9 Reacties

 1. orangeandblue

  Wat een klasse prestatie van Den Bosch al 2 jaar. Je 2 sterren (Dockier en Martinez) zien vertrekken en dan toch zo veel uit de groep halen. Team en individuele spelers lijken zich enorm te ontwikkelen gedurende het seizoen. Verboom voor Coach of the Year. Oranje Rood al 60 tegendoelpunten, samenvattingen kunnen misleidend zijn maar wat ziet het er matig uit met onze internationals achterin. Rotterdam uit vorm of aan het opladen voor de playoffs ? Playoffs zullen mooi hockey gaan opleveren. Jammer dat deze prachtige wedstrijden met de volle hockeyagenda een beetje worden afgeraffeld, lijkt. Dit zijn toch de wedstijden waar het om gaat en die de HK en het hockey aantrekelijk maken. Staat toch aardig wat talent en coaching quality in de top 4. Finale mag van mij zeker een best of five series zijn over 2 weken.

  1. ejb

   Ja Blaak heeft echt weer aangetoond de nummer 1 van Nederland te zijn 🙈

  2. goalie

   Misschien interview van Caldas er even bij pakken bij NOS.... vd Ven zou te wisselvallig zijn...🙈 https://nos.nl/video/2378188-de-keeperskeuze-van-caldas-uitgelegd-van-der-ven-is-te-wisselvallig.html

  3. iknoemmaariets

   En weet iemand die denkt dat die keeperstrainer of keeper is, toch jammer om te zien dat zelfs na het interview met zeer duidelijke uitleg van Caldas de twijfel er nog is. Simpele opsommingen en duidelijk dus ook waar vd ven ook niet beter is dan visser. Je moet eerst 10 andere voorbij;)

  4. pjklaassen

   Tja, dit moet ons goud gaan opleveren... duidelijke uitleg van Caldas?? De reden die hij aangeeft geldt voor alle drie de keepers maar zoals vd Ven ook al aangeeft, het is niet eerlijk gegaan. Iedereen weet dat inmiddels enkel de knhb lijkt het niet te willen snappen.

 2. kasparstevens

  Waarom schieten die Amsterdam spelers die backhands zo huppelend vanuit ENKEL hun rechter voet? In Australië zouden spelers gewoon doorlopen, vanuit rechts of nog liever opengedraaid vanuit links slaan...

 3. kasparstevens

  Als bij Tilburg die actie van de nr 10 bedacht is door de nieuwe bondscoach ... Gaan we nog rare dingen meemaken de komende jaren ...

 4. dragonballz

  Echt vreemd dat een opmerking over scheidsrechterlijke dwalingen die een club punten kost, verwijderd wordt door de redactie. Vergelijk het eens met de kritiek op Blaak. Veel meer op de man. Triest dit.

 5. boskamp

  Weet niet of degene die de samenvattingen maakt een hockeyliefhebber is, maar even een tip. Samenvatting Hurley - Kampong: 2:42 en samenvatting KZ - Bloemendaal: 1:50. Daar zit bijna een minuut verschil tussen, waarin mooie momenten worden gemist. Bijvoorbeeld het airhockey van Nicolás Keenan, de acties van Jorrit Croon en de redding van Schaper met de stick.


Wat vind jij? Praat mee...