Kick-off Tulp HK Heren: ‘Spelers fit houden grootste uitdaging’

Hun spelers na de lange, gedwongen rustperiode fit houden. Dat is volgens de coaches van de Tulp Hoofdklasse Heren voor komend seizoen de grootste uitdaging. Dat zeiden onder andere Roelant Oltmans (Kampong), Eric Verboom (Den Bosch) en Albert Kees Manenschijn (Rotterdam) zaterdag tijdens de officiële kick-off van de Tulp Hoofdklasse Heren. 

Tijdens de bijeenkomst bij hockeyclub Den Bosch werden spelers en coaches natuurlijk ook gevraagd naar hun verwachtingen voor komend seizoen. Alle aanwezigen waren het er over eens dat Bloemendaal en Kampong de torenhoge favorieten voor de titel zijn. Terwijl het versterkte Pinoké en HGC als outsiders worden gezien.

Onderin gaat de strijd, die komende zondag losbarst, volgens de coaches en spelers tussen Almere, Hurley, KZ en Tilburg. Jeroen Delmee, coach van de Tilburgse formatie, kreeg de lachers op zijn hand door te stellen dat zijn ploeg dit seizoen ‘de play-offs én play-outs gaat ontlopen’.

Bekijk hieronder de compilatievideo van de kick-off meeting van de Tulp Hoofdklasse Heren.


7 Reacties

 1. q

  Kan niet de volledige kick off uitgezonden worden?

 2. tealover

  Prima samenvatting van een heel leuk evenement!! En nu hopen dat covid-19 geen roet in het eten gooit.

 3. jasper1980

  waar kan ik dit trug vinden heelemaal lijkt me luek

 4. luchtisblauwgrasisgroen

  Tom van het Hek deed het als vanouds, mooi event!

 5. unplugged

  Slecht klinkende naam : Tulip Hoofdklasse was beter geweest .

 6. stekel

  Erg leuk dit. Verfrissend van opzet en gewoon goed gepresenteerd. Fit blijven.. Hoop dat dit weekend alle mannen HK wedstrijden gespeeld worden, bij de dames HK is eerste verzoek om wedstrijd uitstel al binnen.

 7. nuchterrr

  geweldig dit TOP al die bekwame, intelligente hockeyers en coaches bij elkaar ,andere interessante onderwerpen zijn : 5 meter regel veranderen naar 2 meter regel(hockey is toch geen Handbal) - aanvallers mogen bal beschermen ook met de stick als ze in beweging zijn,want elke tik wordt afgefloten ( shielding mag nog steeds niet das logisch) en Veldhockey filmen zoals ze het ijshockey filmen slow-motions en super slow-motions van de spelers in aktie ,want het is nog steeds een Hockey atleet onwaardig strijdersonterend beeldmateriaal op de buis ,succes ermee.


Wat vind jij? Praat mee...