Margot van Geffen en Terrance Pieters weekwinnaars Gouden Stick

Met beiden een schitterend doelpunt in een gewonnen duel zijn Margot van Geffen (HGC) en Terrance Pieters (Kampong) de weekwinnaars in de race om de Gouden Stick. Het duo viel afgelopen weekend het meest in de smaak bij het hockeypubliek. 

HGC-nieuweling Margot van Geffen scoorde afgelopen zondag voor het eerst in haar gloednieuwe tenue. En dat deed de international op een manier die we van haar kennen. Via de rechterkant, snoeihard in de touwen. Een lekkere treffer, maar ook een heel belangrijke: het was het winnende doelpunt op bezoek bij Bloemendaal.

Terrance Pieters won net als Van Geffen, maar had een eenvoudigere middag. Kampong slachtte HDM met 1-7 af. De hoogtepunten kwamen misschien wel van de stick van Pieters. Hij tekende voor het tweede en vierde doelpunt. Een backhand in de lange hoek vanaf de achterlijn en een rebound uit een strafcorner schitterend binnen getennist.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door hockey.nl (@hockeynl)

Elke speelronde stemmen

Natuurlijk kan er ook dit weekend weer gestemd worden voor de Spelers van de Week. Dit kan je doen via  hockey.nl/goudenstick. De stemmen van het publiek, de experts en de aanvoerders/coaches resulteren aan het einde van seizoen in een eindrangschikking met de beste spelers van de Tulp Hoofdklasse Heren en de beste speelsters van de Hoofdklasse Dames.


Wat vind jij? Praat mee...