NOS en hockey.nl bij Rotterdam, Ziggo Sport live bij Kampong

Rotterdam-Kampong en Den Bosch-HGC zijn komende zondag de topduels in de Tulp Hoofdklasse Heren. Vanzelfsprekend gaat daar ook de meeste media-aandacht naar uit. De NOS is met de camera’s in Rotterdam, waar ook hockey.nl aanwezig is om via het liveblog verslag te doen.

De NOS toont beelden van Rotterdam tegen Kampong in de Studio Sport-uitzendingen op NPO1. Het commentaar is traditiegetrouw van Philip Kooke. Deze wedstrijd is via het liveblog op hockey.nl ook te volgen. Dat geldt tevens voor Den Bosch tegen HGC waar de redactie ook aanwezig is. Van de andere wedstrijden houden we je ook op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen.

In de Hoofdklasse Dames is op voorhand Kampong tegen SCHC het meest interessante duel. Dit duel begint al om 12.10 uur omdat Ziggo Sport een liveregistratie verzorgt. John van Vliet is de presentator, Tim Steens de commentator. De wedstrijd wordt uitgezonden op kanaal 14 voor abonnees en is ook te bekijken voor mensen met een Ziggo Sport-abonnement. Kun je de wedstrijd niet op televisie kijken, dan moet je zeker het liveblog op hockey.nl volgen. Wij zijn ook aanwezig op Sportpark De Klapperboom in Utrecht voor een wedstrijdverslag en na afloop voor interviews met de hoofdrolspelers.

Den Bosch-aanvaller Jelle Galema in actie tegen HGC. Archieffoto: Willem Vernes

De samenvattingen van de wedstrijden uit de Tulp Hoofdklasse Heren en de Hoofdklasse Dames zijn zondag in de loop van de avond te zien op hockey.nl.


Wat vind jij? Praat mee...