NOS naar Den Bosch-Hurley, Ziggo Sport bij Den Bosch-Laren

Na vandaag zit het reguliere seizoen in de hoofdklassen erop. Op de 22ste en laatste speeldag is er online en op televisie weer volop hockey te zien. Ziggo Sport is live in de Hoofdklasse Dames bij het duel tussen Den Bosch en Laren. NOS Studio Sport zendt een samenvatting uit van Den Bosch-Hurley in de Tulp Hoofdklasse Heren. Op hockey.nl zijn alle duels te volgen via een livestream en ons liveblog.

Aan de Oosterplas vechten de dames van Laren voor hun allerlaatste kans. Het verblijf van de ploeg uit ’t Gooi op het hoogste niveau hangt aan een zijden draadje. De hekkensluiter van de Hoofdklasse Dames heeft handhaving niet in eigen hand. Laren is afhankelijk van het resultaat van nummer elf HGC, dat twee punten voorsprong heeft.

Ziggo Sport

Omdat alle duels tijdens de laatste speelronde tegelijk beginnen, start de uitzending van Ziggo Sport rondom Den Bosch-Laren om 12.20 uur en is het duel live te zien vanaf 12.30 uur op Ziggo Sport Kanaal 14 en Ziggo Sport Select.

Het liveblog van hockey.nl van de Hoofdklasse Dames start om 12.00 uur en de livestreams van alle duels behalve Den Bosch-Laren om 12.30 uur.

Maxime Kerstholt spreekt haar teamgenoten van Laren toe. Foto: Bart Scheulderman

Strijd om laatste playoff-ticket

In de Tulp Hoofdklasse Heren strijden Den Bosch en Pinoké om het vierde en laatste ticket voor de play-offs. Het verschil tussen beide ploegen is twee punten, in het voordeel van Den Bosch. Bij een overwinning is de ploeg van Eric Verboom verzekerd van deelname aan de play-offs. Bovendien zou de Bossche formatie zelfs als derde kunnen eindigen op de ranglijst bij een gunstig resultaat in het duel tussen Bloemendaal en Rotterdam.

Via de livestream op hockey.nl is het herenduel in Den Bosch live te zien. NOS Studio Sport zendt later op de dag een samenvatting uit via NPO1, NOS.nl en de NOS-app. Het liveblog van de Tulp Hoofdklasse Heren start om 14.15 uur en de livestreams van alle duels om 14.45 uur.


8 Reacties

 1. llinders

  Den Bosch - Laren ooit een strijd om het kampioenschap, nu een wedstrijd waarin Laren degradeert.

 2. misha-van-oostveen

  Het geld is op in Laren 🤩 en dat met slecht technisch beleid. Op naar een nieuwe en betere periode waarin bouwen centraal moet staan. Succes meiden 👏

  1. Eelco Houwink

   Voor een lakend Gezusterverraad uit Bossche streken ten nadele van ons Laren bestaat aanleiding noch enige vergoelijking. Geen der huidige landskampioenen kent haar historie, laat staan koestert het besef dat zij slechts tot wasdom gekomen zijn door oogluikend goedvinden der Larense hockeygoden en hun hockeyschool zoals die in de jaren ‘70 de sport overheersten. Barmhartig- en nederigheid hebben sindsdien plaatsgemaakt voor korte termijn winst en zelfbejag - waar status zich laat afmeten in met geleend geld gebouwde betonnen gedrochten langs ‘s Land wegennet. Schampere symbolen van ingekochte heroïek. Uiteindelijk zal Laren de hockeyhistorie overheersen - daargelaten de uitslagen en van het korte moment. De blik van Maxime Kerstholt spreekt boekdelen.

 3. Lars-26

  De voorbeschouwing bij Den Bosch - Hurley begint om 14.10 uur op Eyecons met niemand minder dan Marc Lammers!

 4. jasper1980

  Mooi om te weeten ik hoop dat denbosch wint en derde wort

  1. dragonballz

   Wort? Of wordt?😭

 5. observer

  Het waarnemingsvermogen en beoordeling van Steens raakt weer kant noch wal. Wanneer hoepelt deze klungelcommetator op. Hopeloos!

 6. Boearco

  Wat is dat toch met al dat publiek? SCHC, Den Bosch, Bloemendaal, Laren? Moet je geld hebben om er bij te mogen zijn? Handig als KNHB tijdens de play offs daar wat strenger op gaat handhaven. Gelijke monniken, gelijke kappen.


Wat vind jij? Praat mee...