NOS zondag bij Pinoké – Rotterdam, Ziggo naar Den Bosch – hdm

De strijd om de play-offs in de Tulp Hoofdklasse is spannender dan ooit. Daarom gaat de NOS zondag naar Pinoké tegen Rotterdam. Van die wedstrijd wordt later op de dag een samenvatting uitgezonden. Ziggo zendt het vrouwenduel tussen Den Bosch en hdm (aanvang 11.55 uur) live uit. 

In aanloop naar zondag wordt bij de dames donderdagavond speelronde negentien afgewerkt. De vier playoff-tickets zijn al verdeeld, maar de strijd onderin is nog niet gestreden. Hockey.nl is daarom behalve bij de topper tussen Amsterdam en Den Bosch ook aanwezig bij de degradatiekraker tussen Laren en Kampong.

Hekkensluiter Laren wil maar wat graag punten pakken tegen de Utrechters, om de laatste plaats misschien wel te kunnen overdragen aan Victoria. Die ploeg speelt diezelfde donderdagavond tegen Bloemendaal. Ook Kampong zal veel over hebben voor een volle buit: de ploeg staat momenteel nog op een tiende plek, waarmee ze – als er play-outs plaatsvinden – niet veilig zijn.

Teleurstelling bij Laren. Foto: Koen Suyk

Ook dubbelweekend bij de heren

Bij de heren staat vrijdagavond de eerstvolgende speelronde te wachten. Hockey.nl doet live verslag van de wedstrijden tussen Kampong en Bloemendaal en die tussen Rotterdam en Den Bosch. De samenvattingen van deze negentiende speelronde zijn de volgende dag te vinden op onze site en YouTube. Natuurlijk zijn de wedstrijden ook weer te volgen via de livestreams en houden wij een panklaar liveblog voor je bij.

Den Bosch, Pinoké en HGC kunnen nog een gooi doen naar het vierde playoff-ticket, maar ook Rotterdam is nog niet zeker van het seizoenstoetje. Dat zijn alleen Bloemendaal en Kampong. Pinoké treft vrijdagavond Klein Zwitserland, HGC speelt tegen Amsterdam, en inderdaad: Rotterdam tegen Den Bosch.

Vreugde bij Jelle Galema. Foto: Bart Scheulderman

Livestreams

Via onze liveblogs hoef je niks te missen, maar wil je de wedstrijd van jouw favoriete club live volgen, dan kun je ook naar de livestreams kijken. Van de televisie-wedstrijden zijn geen streams te zien bij hockey.nl, maar van alle andere duels wel.
Dat die mogelijkheid nu bestaat, is toch ook een klein pluspunt door deze coronacrisis.


3 Reacties

 1. RobV

  Raar dat Ziggo vanmiddag niet bij Amsterdam tegen Den Bosch is.

  1. DaanvanStraaten

   Dat is niet raar. Ziggo zendt alleen op zondagmiddag uit. Er zijn gelukkig ook nog veel andere sporten die ziggo uitzendt. In dit geval het tennis uit Monaco. Ik denk dat we al heel tevreden mogen zijn met de livewedstrijd op zondagmiddag elke week.

 2. DaanvanStraaten

  De wedstrijden die op televisie zijn kunnen wel degelijk worden gevolgd! Via eyecons.com zijn de livestreams altijd te zien. Slecht dat u daar geen melding van maakt.


Wat vind jij? Praat mee...