Samenvattingen finale play-offs: Kampong-Bl’daal en A’dam-Den Bosch

De heren van Bloemendaal en de dames van Den Bosch hebben de eerste stap gezet op weg naar de landstitel. De Mussen wonnen donderdagmiddag de eerste wedstrijd in de finale van de play-offs van Kampong. Dat gebeurde na het nemen van een zinderende serie shoot-outs. Na de reguliere speeltijd was de stand op de Klapperboom 2-2. ’s Avonds rekende Den Bosch in het eerste finaleduel af met Amsterdam. Frédérique Matla maakte in het Wagener Stadion het enige doelpunt van de wedstrijd. Bekijk hieronder de samenvattingen van beide duels.

Bloemendaal-Kampong

Amsterdam-Den Bosch


4 Reacties

 1. ton-goderie

  Als hockeyliefhebber genoten van Arthur van Doren. Wat een fenomeen! Wat een pech voor Kampong :verdienen er een derde wedstrijd uit slepen!

  1. luchtisblauwgrasisgroen

   Van Doren inderdaad een fenomeen: een assist, goal en 2 rake shootouts. Als Bloemendaal landskampioen wordt, en Belgie wint het EK en OS, is hij de regerend kampioen in elke competitie die hij speelt!

  2. jarly-brown

   En fantastisch dat Jip zo goed is hersteld en weer alles mag zien van de dokter. Zonder gekheid, goed dat je er weer staat na die zware blessure, Jip! Een Bloemendaalfan

 2. hockey-coach

  commentaar bij de dames nadat Matla de enige goal van de wedstrijd scoort: “de video werd geraadpleegt omdat de dames van Amsterdam vonden dat Matla de goal met de backhand scoorde”.... De kennis van verslaggevers is vaak erg ver te zoeken.


Wat vind jij? Praat mee...