Speelschema finale play-offs dames en heren

De finalisten van de play-offs in de Hoofdklasse Dames en Tulp Hoofdklasse Heren zijn bekend. Bij de dames strijden voor de vijfde maal op rij Den Bosch en Amsterdam om de landstitel, waarbij de Amsterdammers hun titel verdedigen. Bij de heren is de eindstrijd een herhaling van 2019. Toen stonden Bloemendaal en Kampong ook tegenover elkaar en veroverde Bloemendaal het twintigste kampioenschap.

Alle duels in de finale zijn live te volgen op tv. Ziggo Sport zendt de wedstrijden bij de dames uit. De damesfinales zijn ook live te zien op NOS.nl en in de NOS-app.  NOS Studio Sport doet daarnaast verslag van de heren via NPO1, NOS.nl en in de NOS-app.

De heren van Kampong slaan donderdag 13 mei om 14.30 uur in het eerste finaleduel op de Klapperboom af tegen Bloemendaal. Het duel bij de dames begint om 18.30 uur in het Wagener Stadion. De tweede wedstrijd in de finalereeks zowel bij de dames als heren is op zaterdag 15 mei, waarna een eventuele derde en beslissende wedstrijd een dag later wordt gespeeld.

Speelschema finale play-offs

Datum Ronde Dames/Heren Tijd Thuis Uit Te zien op
Donderdag 13 mei 2.1 Heren 14.30 Kampong Bloemendaal NOS
2.1 Dames 18.30 Amsterdam Den Bosch Ziggo/NOS.nl en NOS-app
Zaterdag 15 mei 2.2 Dames 12.00 Den Bosch Amsterdam Ziggo/NOS.nl en NOS-app
2.2 Heren 16.00 Bloemendaal Kampong NOS
Zondag 16 mei 2.3* Dames 12.00 Den Bosch Amsterdam Ziggo/NOS.nl en NOS-app
2.3* Heren 16.00 Bloemendaal Kampong NOS

* Indien noodzakelijk


2 Reacties

  1. JMJFijen

    De finale wedstrijden van dit seizoen. Geloof me, dat wordt spannend vanaf donderdagmiddag en verderop in het weekend. Vier teams die tot de top van Europa horen, tot het uiterste zullen gaan om te winnen, dat belooft spektakel Bij de dames mist Asd. Eva de Goede en bij DB Ireen van den Assem, beiden klasbakken en beiden l international. Gelukkig voor DB is Magot van Geffen weer van de partij. Laten we hopen dat er de komende dagen geen verdere uitvallers bij komen, dat zou heel jammer zijn.. Hopelijk voor DB staat het vizier van Matla, direct of met een variant weer op scherp . Van de Veerdonk, tweede pusher als black horse, zoals tegen HDM ? Wel een heel mooie goal. Zeker is dat al deze ploegen niet veel corners weggeven. Fijne wedstrijden, geniet ervan. Gezellig met zijn allen voor de beeldbuis. Nou ja, gezellig? Het moet maar zo. Groet,......Sjang

  2. unplugged

    Volgens mij zitten we niet op dit soort domme stukjes te wachten , ik in ieder geval niet .


Wat vind jij? Praat mee...