Speler van de Week: Jansen & Janssen verkozen tot uitblinkers

De bal rolt weer in de Tulp Hoofdklasse. Afgelopen weekend kwamen zowel de dames als de heren op het hoogste niveau in actie tijdens de eerste speelronde na de winterstop. Ons publiek koos twee internationals als uitblinkers van de herstart.

Allereerst de dames. Daar waren alle ogen uiteraard gericht op de topper tussen SCHC en Den Bosch. Een duel dat even enerverend als doelpuntrijk (3-3) was. Uit die wedstrijd kwam ook de uitblinker van deze week. De keuze van het publiek viel op Yibbi Jansen, die in dit duel twee corners raak pushte.

Corners benutten. Daar weet Jip Janssen ook alles van, zo bleek zaterdag maar weer eens. In het doelpuntenfestijn tegen Voordaan, dat met maar liefst 12-0 werd geslacht, pushte het fenomeen van Kampong niet minder dan zeven keer raak. Een nieuw persoonlijk record in de Hoofdklasse voor de 79-voudig international. Dat werd gezien door het hockeypubliek, dat hem tot Speler van de Week bombardeerde.

Elke speelronde stemmen

Natuurlijk kan er ook dit weekend weer gestemd worden voor de Spelers van de Week. Dit kan je doen via  hockey.nl/goudenstick. De stemmen van het publiek, de experts en de aanvoerders/coaches resulteren aan het einde van seizoen in een eindrangschikking met de beste spelers van de Tulp Hoofdklasse Heren en de beste speelsters van de Hoofdklasse Dames.

 

 


Wat vind jij? Praat mee...