Telgenkamp en Van Dedem weekwinnaars in strijd om Gouden Stick

Duco Telgenkamp (Kampong) en Wendela van Dedem (Hurley) zijn de weekwinnaars in de strijd de Gouden Stick van het afgelopen weekend. Zij kregen van het publiek van hockey.nl de meeste stemmen. 

Telgenkamp had een prachtige zondag met Kampong door met 2-1 te winnen van Pinoké. De spits was zelf goed voor de fraaie openingstreffer, die eraan bijdroeg dat Kampong zich plaatste voor de Euro Hockey League. De balvaste spits zorgde voor veel dreiging en was een van de uitblinkers op het veld.

Dat gold ook voor Wendela van Dedem. Zij keepte weer eens de pannen van het dak bij Hurley, dat zaterdag met 2-0 won van HGC. De goalie had op vele schoten en corners telkens een antwoord en hoorde een dag later dat zij met haar ploeg in de play-offs staat. Het zijn de laatste wedstrijden voor Van Dedem, die na dit seizoen stopt met tophockey.

Duco Telgenkamp (links) van Kampong in het duel tegen Pinoké. Foto: Bart Scheulderman

Elke speelronde stemmen

Natuurlijk kan er ook dit weekend weer gestemd worden voor de Spelers van de Week. Dit kan je doen via hockey.nl/goudenstick. De stemmen van het publiek, de experts en de aanvoerders/coaches resulteren aan het einde van seizoen in een eindrangschikking met de beste spelers van de Tulp Hoofdklasse Heren en de beste speelsters van de Hoofdklasse Dames.


Wat vind jij? Praat mee...