Hendrickx leidt Pinoké met twee goals voorbij HGC (3-2)

Pinoké heeft zondagmiddag tegen HGC in het laatste kwart een 1-2 achterstand omgebogen in een 3-2 overwinning. Alexander Hendrickx maakte twee goals.

Door doelpunten van Maico Casella in de negende minuut en Luuk van Duren in de veertiende minuut kwam HGC in het eerste kwart op een 0-2 voorsprong. Hendrickx pushte vervolgens, met dynamiet in zijn stick, een strafcorner binnen (1-2). Pinoké liet het in een sterk tweede kwart van de Steekneuzen na om de gelijkmaker te scoren.

Terwijl Pinoké op zoek was naar de 2-2, pakte Alexander Hendrickx geel, vlak voor het einde van het derde kwart. Tegen tien man hockeyde HGC even onder de druk uit. Toen Pinoké weer met elf man binnen de lijnen stond, kreeg het de grip op de wedstrijd weer terug.

Een goal van Martin Ferreiro in het vierde kwart betekende de gelijkmaker (2-2) en gaf Pinoké vleugels. Zes minuten voor tijd kreeg de thuisploeg een strafbal. Hendrickx pushte raak (3-2), waardoor de overwinning alsnog naar Pinoké ging. En verdiend ook.

Lees hieronder het liveblog terug met alle hoogtepunten van het duel tussen Pinoké en HGC op de dertiende speeldag in de Tulp Hoofdklasse Heren..