Hendrickx leidt Pinoké met twee goals voorbij HGC (3-2)

Pinoké heeft zondagmiddag tegen HGC in het laatste kwart een 1-2 achterstand omgebogen in een 3-2 overwinning. Alexander Hendrickx maakte twee goals.

Door doelpunten van Maico Casella in de negende minuut en Luuk van Duren in de veertiende minuut kwam HGC in het eerste kwart op een 0-2 voorsprong. Hendrickx pushte vervolgens, met dynamiet in zijn stick, een strafcorner binnen (1-2). Pinoké liet het in een sterk tweede kwart van de Steekneuzen na om de gelijkmaker te scoren.

Terwijl Pinoké op zoek was naar de 2-2, pakte Alexander Hendrickx geel, vlak voor het einde van het derde kwart. Tegen tien man hockeyde HGC even onder de druk uit. Toen Pinoké weer met elf man binnen de lijnen stond, kreeg het de grip op de wedstrijd weer terug.

Een goal van Martin Ferreiro in het vierde kwart betekende de gelijkmaker (2-2) en gaf Pinoké vleugels. Zes minuten voor tijd kreeg de thuisploeg een strafbal. Hendrickx pushte raak (3-2), waardoor de overwinning alsnog naar Pinoké ging. En verdiend ook.


Lees hieronder het liveblog terug met alle hoogtepunten van het duel tussen Pinoké en HGC op de dertiende speeldag in de Tulp Hoofdklasse Heren..


5 Reacties

 1. olafvanderdonk

  Video

 2. olafvanderdonk

  Videoverslag In Rotterdam is puik en in Bloemendaal ook altijd. Jammer dat het bij Den Bosch niet helemaal goed gaat. En ook bij andere clubs is het nog niet helemaal op orde. En dat is jammer want het maakt het verschil tussen met plezier hockey kijken en tsja... dan maar toch iets anders gaan doen

 3. Runa Honig

  Ik vond het commentaar bij de wedstrijd pinoke tegen hgc lekker rustig. Gewoon niet teveel zeggen,prima. Kunnen de heren Steens en van Vliet nog wat van leren!

  1. michiel1971

   Doe mij het commentaar van Bram Lomans maar. Snapt het spel goed en geeft leuke achtergrondinfo. Is wat minder saai.

  2. vakantie

   Wel heel rustig commentaar, maar zó geaffecteerd en bekakt😱


Wat vind jij? Praat mee...