Round-up Tulp HK (H): HDM verslaat Laren, OR-Kampong afgelast

In de Tulp Hoofdklasse Heren heeft HDM zaterdag een 4-2 overwining op Laren geboekt. De topper tussen Oranje-Rood en Kampong werd afgelast omdat het veld onbespeelbaar was vanwege de overvloedige regen.

Opnieuw was hevige regenval de spelbreker in Eindhoven. Na de afgelasting vorige week van het duel van Oranje-Rood tegen Schaerweijde werd zaterdag de topper tegen Kampong na iets meer dan vier minuten gestaakt en vervolgens na overleg definitief afgelast.

Joep de Mol en Terrance Pieters tijdens Oranje-Rood-Kampong. Foto: Bart Scheulderman

Voor het eerst sinds het seizoen 2010-2011 stonden beide ploegen tegenover elkaar in de Tulp Hoofdklasse Heren. HDM boekte pas zijn derde zege in elf onderlinge duels met Laren op het hoogste niveau. In de laatste drie competitiewedstrijden pakte de Haagse ploeg zeven punten. Clubtopscorer Chris Taberima maakte een van de vier HDM-doelpunten. De benutte strafbal betekende zijn vijfde treffer van het seizoen. Hij miste even later vanaf de strafbalstip. Zijn inzet werd gekeerd door Laren-keeper Joppe Boerstra. Hekkensluiter Laren incasseerde zijn vijfde nederlaag op rij en bleef in negen van de laatste tien competitieduels zonder punten.

Lees hieronder de hoogtepunten terug van het eerste deel van de elfde speeldag in de Tulp Hoofdklasse Heren


1 Reactie

  1. ThomasHavenga

    Is er een probleem met de drainage van het OR veld of is het domweg pech dat er nu kort achterelkaar aflastingen zijn?


Wat vind jij? Praat mee...