Ziggo zondag live bij Laren – Victoria, NOS naar Kampong – Pinoké

De spanning in de Hoofdklasse Dames zit hem vooral in de degradatiestrijd. Zondag staat de kraker tussen Laren en Victoria op het programma. Voor Ziggo Sport reden om de camera’s in Laren neer te zetten en vanaf 12.00 uur rechtstreeks verslag te doen tussen de huidige nummers elf en tien. Ook hockey.nl is bij de degradatieclash aanwezig.

De NOS zendt zondag opnieuw hockey uit. Ditmaal niet live, maar er is wel een uitgebreide samenvatting bij Studio Sport te zien van de topper in de Tulp Hoofdklasse Heren tussen Kampong en Pinoké, de nummer twee tegen de nummer vier. Bij de heenwedstrijd tussen de twee topploegen was Terrance Pieters de grote man. Hij scoorde drie treffers voor de Utrechtse formatie, die het spectaculaire duel met 3-5 wonnen. De beelden van de return zijn zondag te zien op NPO1 of via de app van de NOS.

De wedstrijd tussen Laren en Victoria wordt live uitgezonden op kanaal 14 bij Ziggo Sport en op Ziggo Sport Select voor abonnees op Ziggo Sport totaal. De uitzending met voorbeschouwing begint om 12.00 uur en de wedstrijd om 12.10 uur. De presentatie en het verslag zijn in handen van John van Vliet en Tim Steens.

Pam van Asperen haalt uit namens Laren in de heenwedstrijd tegen Victoria. Foto: OrangePictures/Rob Romer

Livestreams en liveblog

De komende dagen is er ook weer volop hockey te zien en te volgen hier op hockey.nl. Dat begint al vandaag (donderdag) met drie vooruitgespeelde wedstrijden in verband met de EHL van volgend weekend. In de Hoofdklasse Dames speelt om 19.30 uur Victoria tegen Den Bosch en treft HGC om 20.30 uur Amsterdam. Op datzelfde tijdstip moet Almere, de nummer laatst in de Tulp Hoofdklasse Heren, het opnemen tegen koploper Bloemendaal. Via ons liveblog kun je alle hoogtepunten volgen, ook zijn er livestreams van alle drie de duels.

Gewoon omdat het kan weer een foto met publiek uit 2019, toen Oranje-Rood en HGC elkaar ook troffen in maart. Zondag zal het stil zijn in Eindhoven, maar hockey.nl houdt je op de hoogte van alle hoogtepunten. Foto: Orange Pictures.

Ook zondag zijn er weer livestreams (behalve van Laren – Victoria) de de Hoofdklasse-wedstrijden en blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen via onze liveblogs. Behalve in Laren zijn we ook met een verslaggever bij Kampong -Pinoké, hdm – Kampong en de dubbel in Oranje-Rood waar de Eindhovense dames het opnemen tegen SCHC en de heren tegen HGC.


4 Reacties

 1. hennie-henken

  Hoe laat is de samenvatting bij de NOS?

 2. guido-raaff

  Mogen er überhaupt oefenwedstrijden gespeeld worden tegen eigen clubteams boven de 18 jaar

 3. stekel

  Gelukkig is er internet.. keuze en daarmee ook vaak leuke verslaggeving

 4. ruud-stork

  In ieder geval gaat #streamteam Rotterdam weer zijn best doen om er een mooi stream van te maken. Almere komt morgen bij ons langs. Commentatoren Mark van Rijn en Maurits Hertzberger 💚🤍 https://eyecons.com/videos/5580/preview


Wat vind jij? Praat mee...