Zo volg je de play-outs: programma, kaarten en live-updates

De hoofdprijzen in de Hoofdklasse zijn vorig weekend verdeeld. Maar minstens zo spectaculair zijn ieder jaar de play-outs. De dames van Rotterdam en Tilburg en de heren van HGC en Laren hopen hun plekjes in de Hoofdklasse te verdedigen. Hun wedstrijden zijn niet live te volgen op tv, maar via hockey.nl kan je uitstekend op de hoogte blijven van alle wedstrijden. 

Zaterdag staat de eerste wedstrijd van de play-outs op het programma. Rotterdam ontvangt om 12.30 uur Push, de nummer drie van de Promotieklasse en Tilburg treft op hetzelfde tijdstip in eigen huis Victoria, dat het seizoen afsloot als de runner-up op van het tweede niveau.

De herenploegen komen om 16.00 uur in actie. HGC en Laren slaan af met een thuiswedstrijd tegen respectievelijk de nummers twee en drie van de Promotieklasse: Hurley en SCHC. Een dag later, op zondag 2 juni, staan de tweede en beslissende wedstrijden gepland. De dames beginnen om 12.30 uur gevolgd door de wedstrijden van de heren om 16.00 uur.

De verliezer van de play-outs speelt komend seizoen in de Promotieklasse net als de dames van Bloemendaal en de heren van Schaerweijde die als nummers twaalf uit de Tulp Hoofdklasse degradeerden

Ticketverkoop

Op Hurley, SCHC en HGC wordt entree geheven. De tickets voor het duel Hurley-HGC kosten vijf euro voor niet-leden of leden die niet gekleed zijn in Hurley-shirts. Om de toeschouwersstroom te reguleren moet iedereen die langs het veld of op de tribune plaatsneemt in bezit zijn van een ticket. Op SCHC betalen kinderen onder de 18 jaar een prijs van vijf euro plus servicekosten. Volwassenen betalen tien euro plus servicekosten voor een ticket voor de wedstrijd tussen SCHC en Laren.

De ‘shirt-regel’ gaat ook op bij HGC. Kom je in het outfit van de Wassenaarse club, of ben je lid van HGC, dan kan je gratis doorlopen. De overige toeschouwers betalen vijf euro, exclusief servicekosten.

Hoe volg je de play-outs live?

Natuurlijk willen we er vanuit hockey.nl voor zorgen dat je rechtstreeks op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen bij de play-outs. Dat doen we als volgt: van alle wedstrijden brengen we updates via onze liveblogs, die tien minuten voor de wedstrijden starten. Hierin melden we niet alleen de doelpunten, maar ook de grote kansen, kaarten en alle andere spannende voorvallen in de wedstrijden.

Op social media laten je we uiteraard meegenieten van de hoogtepunten van de duels. Na afloop spreken we met de belangrijkste betrokkenen, zodat je snel na het laatste fluitsignaal helemaal bij bent over alle playout-duels.

 

Programma play-outs

Datum Wedstrijd Aanvang Ticketverkoop
1 juni Rotterdam D1 – Push D1 12:30 uur Geen
1 juni Tilburg D1 – Victoria D1 12:30 uur Geen
1 juni HGC H1 – Hurley H1 16:00 uur Tickets
1 juni Laren H1 – SCHC H1 16:00 uur Geen
2 juni Push D1 – Rotterdam D1 12:30 uur Geen
2 juni Victoria D1 – Tilburg D1 12:30 uur Geen
2 juni Hurley H1 – HGC H1 16:00 uur Tickets
2 juni SCHC H1 – Laren H1 16:00 uur Tickets

1 Reactie

  1. hanna-kernkamp

    Als de link voor de tickets Hurley-HGC niet werkt kan je ook naar de Hurley website gaan voor tickets, zie het nieuwsartikel daar over de Play Offs.


Wat vind jij? Praat mee...