Voorspel de winnaars van de play-offs en win prachtige prijzen

Welke clubs eisen deze play-offs de landstitel op, bij de mannen en de vrouwen? Welke teams zijn de verliezend finalisten? En welke spelers kronen zich deze play-offs tot topscorer? Hockey.nl is op zoek naar de Meestervoorspeller van 2024. Doe mee en maak kans op tickets voor één van de uitzwaaiwedstrijden van Oranje, voorafgaand aan de Olympische Spelen van Parijs (26 juli-11 augustus).

Degene die deze play-offs als beste voorspeller uit de bus komt, mag zich de hockey.nl Meestervoorspeller van 2024 noemen. Hij of zij wint vier tickets voor de uitzwaaiwedstrijd van de Oranje Heren op 18 juli tegen India, in Zwolle. De tweede prijs bestaat uit drie tickets voor deze wedstrijd, de derde prijs uit twee tickets.

Hoe werkt het?

Onderaan dit artikel, of via deze link, vind je een formulier waarin je jouw voorspellingen van de play-offs kunt invullen. Om in aanmerking te komen voor de prijzen moet je niet alleen de landskampioenen goed voorspellen, maar ook de winnaars van de halve finales. Het juist voorspellen van de topscorer van de play-offs levert een bonuspunt op, net als het aantal doelpunten dat de topscorer maakt. Vergeet niet je naam en je mailadres in te vullen.

Spelregels

  • Deelnemen aan de hockey.nl Meestervoorspeller 2024 kan tot zaterdag 18 mei 11.40 uur, vijf minuten voor het begin van de play-offs. Inzendingen die na dat tijdstip worden ingestuurd, dingen niet mee naar de prijzen.
  • De deelnemer die de landskampioenen en finalisten juist voorspelt en de meeste bonuspunten heeft, is de winnaar. Bij een gelijke stand worden de prijzen verloot.
  • Prijswinnaars krijgen bericht op het e-mailadres dat zij bij de quiz hebben opgegeven. Zij moeten binnen een week reageren. Doen ze dat niet, dan heeft de redactie het recht de prijs aan iemand anders weg te geven.
  • In geval van twijfel beslist de redactie van hockey.nl.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • De gewonnen tickets gelden voor de uitzwaaiwedstrijd van de Oranje Heren op 18 juli tegen India, in Zwolle.
  • De Meestervoorspeller van 2024 wordt telefonisch geïnterviewd voor een artikel op hockey.nl.

Voorspel

Hierboven vind je het formulier om jouw voorspellingen in te vullen. Verschijnt het niet of slechts gedeeltelijk? Klik dan op deze link om jouw voorspellingen in te vullen.


Wat vind jij? Praat mee...