Afgelastingen zaalhockey door verwachte hevige sneeuwval

In verband met de verwachte hevige sneeuwval, heeft de hockeybond zondag diverse zaalwedstrijden in de districten afgelast. Bekijk de pagina met afgelastingen van de KNHB hoe de situatie in jouw district is. Let op: zondagmorgen is deze pagina geactualiseerd.

Het Starttoernooi voor de Hoofdklasse Zaal is volledig afgelast.


13 Reacties

 1. ramonvansas

  Oeh een beetje sneeuw🤣🤣

 2. rsantifort

  Beetje sneeuw en het land staat op zijn kop.

 3. k34sb5j

  Even nadenken, als er morgenochtend een auto vol met kinderen op z’n kant ligt vol op weg naar de hockey praat je wel anders.

 4. carienhamburg

  Veiligheid voor alles. Maar Zuid Nederland is een behoorlijk groot gebied. Per gedeelte zou het bekeken moeten worden en met de clubs onderling. Hier(Waalwijk) geen sneeuwvlokje te zien. Dat is dan jammer voor de wedstrijden tot 11 uur. Maar nu zelfs tot 15.30 uur geen wedstrijden!

 5. appeltje72

  Wel vreemd. Tot 11.30 afgelast maar daarna we spelen terwijl iedereen in de loop van de middag weer naar huis moet. Terwijl het in Z-H dan pas losgaat😏

 6. sachab

  Alles afgelast in Noord-Holland tot 16 uur, alleen topklasse gaat wel door🤔 Dus het is voor alle spelers gevaarlijk, behalve voor de topklasse-spelers🤔🤔

 7. nrouky

  Graag met spoed update voor regio Z-H. Er zijn teams die om 10.30 uur moeten vertrekken als ze om 11.30 uur moeten spelen.

 8. wfvoogd

  Die update van 10 uur is ook rijkelijk laat als je een uur reistijd hebt en om 11:30 moet beginnen, lieve mensen van district ZH!

 9. wfvoogd

  Zelfs 10:15 nrouky. Die zijn dus ook al onderweg...

 10. irenerood

  Frustratie alom hier in N-H. Nog geen vlok/spat gevallen. Vroege wedstrijd had gewoon door kunnen gaan.

  1. Derrick Bijker

   Ik had ook achteraf de lottogetallen goed!

 11. verweij

  Onduidelijkheid troef. Ik kom net van de half 12 wedstrijd terug. Z-H heeft veel te laat een beslissing genomen, waardoor veel teams toch de weg op zijn gegaan. Onverantwoord! Ook de beslissing om de wedstrijden vanaf 16:00 uur door te laten gaan omdat het vanaf 15:00 uur gaat regenen, raakt kant noch wal. Beseft niemand dat het juist bij regen een puinhoop wordt op de weg...


Wat vind jij? Praat mee...