Battle NK Zaal: Deventer – Schaerweijde (JC1) en Kampong – Nijmegen(JB1)

Tim Knapper (Schaerweijde) en Joost Tolboom (Deventer) slijpen alvast de messen in aanloop naar de Jongens C-finale van het NK Zaal van komende zaterdag. Kampong-speler Stijn Ekelmans en Danilo Trieling van Nijmegen blikken op hun beurt alvast vooruit op de Jongens B-finale.

Deventer en Schaerweijde kwamen elkaar afgelopen zaterdag ook al tegen in Arnhem. Nadat Schaerweijde zijn eerste poulewedstrijd met 5-2 had gewonnen van Den Bosch werd Deventer met 6-0 opzij gezet. Als nummer één in de poule trof Schaerweijde vervolgens SCHC in de halve finales van het NK. In een spannende derby werd de Bilthovense formatie met 4-3 verslagen. Deventer herstelde zich van de grote nederlaag tegen Schaerweijde door Den Bosch met een 7-2 te verslaan. In de strijd om een plek in de finale van het NK was Deventer uiteindelijk met 6-4 te sterk voor Cartouche.

Kampong JB1 – Nijmegen JB1

Kampong denderde afgelopen zondag in de halve finale na een achterstand over hdm heen. Vanaf 2-2 nam Kampong afstand en liep het razendsnel uit naar 6-2. Uiteindelijk eindigde deze halve finale in 8-3, waarna het feest kon beginnen voor de Utrechters. Nijmegen kende een lastige halve finale tegen Amsterdam. Twee minuten voor tijd maakten de Gelderlanders de winnende goal in een wedstrijd die alle kanten opging: 5-4.

  • Check hier de telefoonbattle van de Meisjes C- en Meisjes B-finale!
  •  


    Wat vind jij? Praat mee...