Dit weekend volop live zaalhockey op hockey.nl

Op hockey.nl pakken we dit seizoen uit met live hockey tijdens de Hoofdklasse Zaal. Iedere speelronde zenden we minimaal twee competitieduels live uit. Uiteraard trekken we deze lijn door naar de play-offs, die – net bij als de landelijke jeugd – volledig rechtstreeks online te volgen zijn. De duels zijn te zien via ons YouTube-kanaal en hockey.nl/live.

Dit weekend is het dubbel feest, want er zijn speelrondes op zowel zaterdag als zondag. Zaterdag zijn we in Den Haag en zenden we de duels uit tussen de dames van Bloemendaal en SCHC (13.00 uur) en de mannen van Amsterdam en HDM (16.00 uur). Een dag later zetten we de camera’s neer in Eemnes. Daar zenden we het mannenduel tussen Pinoké en Den Bosch (12.00 uur) live uit en streamen later de wedstrijd tussen Pinoké en Victoria (15.00 uur). Alle duels worden voorzien van commentaar door Reemt Borcherts. Na afloop van beide wedstrijden volgen er interviews met de hoofdrolspelers. Als je niet rechtstreeks kunt kijken, zijn de streams na afloop terug te kijken op onze site en ons YouTube-kanaal.

Natuurlijk zijn onze verslaggevers zaterdag en zondag ook te vinden op de andere speellocatie, eerst in Olympos in Utrecht, een dag later in De Beuk in Purmerend. De belangrijkste ontwikkelingen hiervan zijn gedurende de dag te lezen op onze site of te zien via onze social kanalen.

Stuur je beelden

Behalve vanuit de Hoofdklasse zijn we ook geïnteresseerd in beelden van andere zaalhockeyduels, zowel uit de top als de breedte. Dus heb je mooie goals, acties of reddingen van wedstrijden in de zaal, mail deze dan naar redactie@hockey.nl of stuur ons een DM op ons Instagramaccount.

<< Check hier de wedstrijdprogramma’s van de Hoofdklasse zaal mannen en vrouwen >>


Wat vind jij? Praat mee...