Elke speelronde live Hoofdklasse-zaalduels op hockey.nl

Op hockey.nl pakken we dit seizoen uit nog meer live hockey tijdens de Hoofdklasse Zaal. Iedere speelronde zenden we minimaal twee competitieduels live uit op onze online kanalen. Uiteraard trekken we deze lijn door naar de play-offs, die – net als de landelijke jeugd – volledig rechtstreeks online te volgen zijn. De duels zijn te zien via ons YouTube-kanaal en hockey.nl/live.

Zondag tijdens de eerste speeldag zetten we onze camera’s neer in het Topsportcentrum van Almere. Daar verslaan we om 12.00 uur het mannenduel tussen titelhouder Pinoké en Kampong, de koploper van de veldcompetitie.

Om 15.00 uur kan je opnieuw inschakelen, dan voor de wedstrijd tussen de vrouwen van landskampioen Den Bosch en Laren. Beide duels worden voorzien van commentaar door Reemt Borcherts. Na afloop van beide wedstrijden volgen er interviews met de hoofdrolspelers. Als je niet rechtstreeks kunt kijken, zijn de streams na afloop terug te kijken op onze site en ons YouTube-kanaal.

Milles Bukkens juicht na een treffer van Pinoké tijdens de finale van het NK Zaal van 2022 tegen HDM in Rotterdam. Foto: Willem Vernes

Natuurlijk zijn onze verslaggevers zondag ook op de andere speellocatie te vinden, in de Sporthallen Zuid in Amsterdam. De belangrijkste ontwikkelingen hiervan zijn gedurende de dag te lezen op onze site of te zien via onze social kanalen.

Stuur je beelden

Behalve vanuit de Hoofdklasse zijn we ook geïnteresseerd in  beelden van andere zaalhockeyduels, zowel uit de top als de breedte. Dus heb je mooie goals, acties of reddingen van wedstrijden in de zaal, mail deze dan naar redactie@hockey.nl of stuur ons een DM op ons Instagramaccount.

<< Check hier de wedstrijdprogramma’s van de Hoofdklasse zaal mannen en vrouwen >>


Wat vind jij? Praat mee...