Kijk hier de finales van het NK Zaal terug

Kijk hieronder de zaalhockeyfinale in de Hoofdklasse Heren tussen Pinoké en HDM terug met commentaar van Reemt Borcherts en Robbert van Peppel als analist.

Den Bosch landskampioen

In het Topsportcentrum Rotterdam zijn de dames van Den Bosch landskampioen geworden. Na een spannende finale, waarin het er lang op leek dat Hurley aan het langste eind zou trekken, wist de ploeg van Marieke Dijkstra in zes minuten tijd een 2-0 achterstand om te buigen naar een 2-3 winst.

De finales worden voorzien van deskundig commentaar van Reemt Borcherts. Voor de analyses schuift Robbert van de Peppel aan. De oud-speler van Laren en de huidige coach van Leiden is oud-wereldkampioen zaalhockey, een titel die hij met Oranje behaalde in 2015 in Leipzig.

Het live hockey start zaterdag om 13.30 uur met de finale bij de dames tussen Hurley en Den Bosch. De finale bij de heren tussen Pinoké en HDM begint om 16.00 uur. De wedstrijden duren twee keer twintig minuten met drie minuten rust. Bij gelijke stand na reguliere speeltijd volgen shoot-outs. Direct na afloop van elke finale is de prijsuitreiking.

Nacompetitie

Een dag na de finales staat nog de nacompetitie op het programma. In Sportcampus Zuiderpark in Den Haag strijden zondag zowel bij de dames (Ring Pass Delft, Bloemendaal en Laren) als heren (Kampong, Bloemendaal en Schaerweijde) drie ploegen om handhaving in de Hoofdklasse Zaal. De ploeg die als laatste eindigt, degradeert naar de Topklasse in het eigen district.

Programma finales NK Zaal

Tijd Wedstrijd D/H
13:30 uur Hurley – Den Bosch D
16:00 uur Pinoké – HDM H

Programma nacompetitie HK Zaal

Tijd Wedstrijd D/H
11:00 uur Ring Pass Delft-Bloemendaal D
12:00 uur Kampong-Bloemendaal H
13:00 uur Laren-Ring Pass Delft D
14:00 uur Schaerweijde-Kampong H
15:00 uur Bloemendaal-Laren D
16:10 uur Bloemendaal-Schaerweijde H

 


3 Reacties

  1. peterdenhartog

    Verbaast me niet met zo’n coach!

  2. pjklaassen

    Misschien tijd om een samenvatting te maken van de finales ?

  3. pjklaassen

    Snap wel dat hdm woest was. Volgens mij had het geen corner moeten zijn!


Wat vind jij? Praat mee...