Round-up HK Zaal (H): HDM en Almere ruim aan kop

HDM en Almere hebben in hun poules de koppositie stevig in handen. HDM won zondag in poule B in Purmerend de wedstrijden tegen de laaggeklasseerden SCHC (4-3) en Cartouche (8-3). In Eemnes behaalde Almere vier punten uit twee duels na een overwinning op HIC (8-6) en een gelijkspel tegen Kampong (2-2).

Poule A:
Almere leidt met veertien punten uit zes duels en heeft een voorsprong van vier punten op nummer twee Pinoké, dat net als zaterdag zijn beide wedstrijden in een gelijkspel zag eindigen. Het werd in Eemnes 3-3 tegen Den Bosch en 6-6 tegen Kampong. Hekkensluiter HIC pakte het derde punt van het seizoen na het 5-5 gelijkspel tegen Voordaan.

Poule B:
Ook HDM heeft een voorsprong van vier punten opgebouwd op Amsterdam, dat op een tweede plaats staat. De Amsterdammers verloren hun eerste wedstrijd zeer verrassend van Cartouche (6-5) dat daarmee de eerste overwinning van het seizoen boekte. Daarna herstelde Amsterdam zich door Schaerweijde met 6-2 te verslaan. Cartouche sloot na de nederlaag tegen HDM de speeldag af als hekkensluiter. De NK-finalist van 2018 verzamelde tot dusver vier punten.

 

Poule A

 

Poule B

 

 


Wat vind jij? Praat mee...