HK Zaal (D): hdm en Den Bosch nog ongeslagen

Na twee speeldagen hebben zowel hdm als Den Bosch twaalf punten uit vier wedstrijden. Hdm gaat aan kop in Poule A, dat zaterdag haar duels afwerkte in het Sportcentrum van de TU Delft. Den Bosch is koploper in de andere poule. Die poule kwam in actie in het Bress Sportcenter in Breda.

Poule A

Hdm heeft na vier wedstrijden de maximale score. Ook op de tweede speeldag wist de Haagse formatie beide duels in winst om te zetten. Na de 5-1 zege op Oranje-Rood werd landskampioen Laren met 4-2 verslagen. Laren won eerder op de dag met 4-3 van Nijmegen, dat na vier wedstrijden nog steeds puntloos is. Groningen deed goede zaken door zowel van promovendus Pinoké (4-3) als van hekkensluiter Nijmegen (2-1) te winnen.

 

Marjolein de Koning wordt gefeliciteerd door haar ploeggenoten van Nijmegen tijdens de Hoofdklasse Zaal. Foto: Koen Suyk

 

Stand Poule A

 

Poule B

Na de twee zeges vorige week boekte Den Bosch zaterdag andermaal twee overwinningen. Push (2-1) en HGC (3-0) werden verslagen. Met twaalf punten heeft de Bossche formatie vijf punten voorsprong op vice-kampioen Kampong, dat met 4-2 won van Hurley en gelijkspeelde tegen Amsterdam (4-4). De Amsterdammers staan voorlaatste. Push is hekkensluiter en staat na vier wedstrijden nog steeds met lege handen.

 

Stand Poule B


Wat vind jij? Praat mee...