HK Zaal (D): Prima start Den Bosch, hdm en Oranje-Rood

Na de eerste speeldag in de Hoofdklasse Zaal Dames gaat Den Bosch aan de leiding in Poule B. In de andere poule gaan Oranje-Rood en hdm gezamenlijk aan kop.

Poule A

Landskampioen Laren startte het seizoen met een overwinning en een gelijkspel. Er werd gewonnen van Groningen (3-0) en gelijkgespeeld tegen promovendus Pinoké (4-4). Met vier punten uit twee duels staat Laren derde op twee punten achterstand van de koplopers Oranje-Rood en hdm, die hun beide wedstrijden met een zege afsloten. Nijmegen en Groningen, twee jaar geleden nog vice-kampioen, bleven na twee duels nog puntloos.
 

 

Maxime Kerstholt (Laren) in duel met Anouk van den Berg (Groningen) op de eerste speeldag van de Hoofdklasse Zaal in de Sporthallen Zuid in Amsterdam. Foto: Orange Pictures/Andre de Heus

 

Stand Poule A

 

Poule B

Den Bosch is het seizoen in de zaal prima begonnen. Met winst op Amsterdam (6-3) en vice-kampioen Kampong (4-3) heeft de ploeg in Poule B na de eerste speeldag een honderdprocentscore. Promovendus Push heeft nog nul punten uit twee duels na de nederlagen tegen Kampong (2-6) en HGC (0-3).
 

 

Stand Poule B


Wat vind jij? Praat mee...