HK Zaal (H): Oranje-Rood en Kampong met volle buit

Op de eerste speeldag in de Hoofdklasse Zaal Heren hebben promovendus Oranje-Rood en Kampong in twee duels de volle buit gepakt. Beide ploegen gaan dan ook aan kop in Poule B. In de andere poule deelt Amsterdam de koppositie met rivaal Rotterdam.

Poule A

Titelverdediger Amsterdam kende een prima start door in het eerste duel promovendus Victoria met 8-0 te verslaan. Vervolgens kwam de ploeg tegen Rotterdam niet verder dan 3-3. Eerder op de dag waren de Rotterdammers wel te sterk voor SCHC: 4-3. Victoria bleef op de eerste speeldag puntloos na een tweede nederlaag. Den Bosch was met 4-2 te sterk. Mede-promovendus Laren won van Den Bosch (6-5), maar verloor van SCHC (3-5).

 

Stand Poule A

 

Poule B

Promovendus Oranje-Rood en Kampong kenden een perfecte start van de zaalcompetitie. Oranje-Rood begon met een duel tegen de verliezend finalist van afgelopen seizoen, Cartouche, en won met 5-0. Ook het tweede duel van de eerste speeldag werd gewonnen. Mede-promovendus Pinoké werd met 5-2 verslagen. Ook Kampong sloot de eerste speeldag af met zes punten uit twee duels. De Utrechtse formatie was te sterk voor Almere (5-3) en Cartouche (7-2). Cartouche en Pinoké staan na twee wedstrijden nog met lege handen.
 

Bjorn Kellerman van Kampong in actie tegen Almere tijdens de eerste speeldag van de Hoofdklasse Zaal in de Sporthallen Zuid in Amsterdam. Foto: Orange Pictures / Andre de Heus

 

 

Stand Poule B


1 Reactie

  1. robertkieboom

    Niet helemaal correct bij inleiding. Dit is de eerste speelronde waar alle team 2 wedstrijden spelen. Ronde 2 is op 22 december 2018.😉


Wat vind jij? Praat mee...