HK Zaal: programma halve finales en play-offs nummers drie

De reguliere competitie in de Hoofdklasse Zaal zit erop. Zondag staan de halve finales en de play-off om de beste nummer drie bij de dames en heren op het programma. Alle wedstrijden worden gespeeld in Sportcampus in Den Haag en live uitgezonden via hockey.nl/livestream.

De hockeydag in de hofstad wordt om 11.00 uur geopend met de strijd om de beste nummer drie bij de dames. Bloemendaal speelt daarin tegen Helmond. Er staat veel op het spel. De verliezer van dit duel degradeert, de winnaar mag in de nacompetitie op zondag 30 januari met beide nummers twee van de degradatiepoule, Laren en Ring Pass Delft, meestrijden om lijfsbehoud.

Later op de dag, vanaf 14.30 uur, strijden bij de heren Bloemendaal en Tilburg om degradatie te voorkomen. De winnaar speelt volgende week tegen Schaerweijde en Kampong in de nacompetitie.

Halve finales

De halve finales beginnen om 12.10 uur met het duel tussen de dames van Hurley en HDM. De andere halve eindstrijd gaat om 13.20 uur tussen Pinoké en Den Bosch.

Bij de heren strijden om 15.40 uur Pinoké en Den Bosch voor een plek in de finale. De andere finalist wordt bepaald in de wedstrijd tussen Rotterdam en HDM, die om 16.50 uur staat gepland.

Tijd Wedstrijd
11:00 Bloemendaal-Helmond Play-off beste nummer drie Dames
12:10 Hurley-HDM Eerste halve finale HK Dames
13:20 Pinoké-Den Bosch Tweede halve finale HK Dames
14:30 Bloemendaal-Tilburg Play-off beste nummer drie Heren
15:40 Pinoké-Den Bosch Eerste halve finale HK Heren
16:50 Rotterdam-HDM Tweede halve finale HK Heren

Wat vind jij? Praat mee...