In Meerssen zaalhockeyen ze tegenwoordig in een papierfabriek

In de wintermaanden wordt er in Nederland gezaalhockeyd, maar voldoende capaciteit is er niet. Blaashallen schieten uit de grond, maar in Meerssen bedachten ze wat anders. De plaatselijke hockeyclub benaderde de eigenaar van de oude papierfabriek en kregen een beschikking over een eigen loods.

Maurice Renders is initiatiefnemer van dit bijzondere plan. Als hockeyvader reed hij de afgelopen jaren dikwijls anderhalf uur op en neer naar de dichtstbijzijnde hockeyhal in Bocholtz. Daar was Renders klaar mee en benaderde de papierfabriek. Hij begon twee jaar geleden met de eerste gesprekken en vanaf deze maand is de zaal van Meerssen een feit.

Bekijk snel de complete video! 

 

 


5 Reacties

 1. frank-van-hooft

  Heel creatief, top idee lijkt me met de leegstand in sommige gebieden een hele slimme oplossing 👍

 2. hockeysupporter

  creatief idee, maar helaas zonder fatsoenlijk sanitair is toch niet wenselijk. Zet dan ook fatsoenlijke toilet en douchewagens neer, die kleine kinderen op een dixie, gatver

  1. Eelco Houwink

   Er zijn wel meer en vel grotere evenmenten waar dat een prima (voorlopige) oplossing is

 3. WilHoebergen

  In Meerssen is vandaag niet gehockeyd! Was wel netjes geweest om de reden van het niet hockeyen even te communiceren met de tegenstanders i.p.v. van dit soort hallelujah-verhalen de wereld in te slingeren.

 4. lize

  haha Geniaal


Wat vind jij? Praat mee...