Hoofdklasse-duels Zaal zaterdag starten half uur later

De competitieleiding van de KNHB heeft een wijziging aangebracht in het wedstrijdprogramma van de Hoofdklasse Zaal voor morgen (zaterdag 14 januari). Alle wedstrijden starten een half uur later. De eerste wedstrijden beginnen daardoor om 10.30 uur. Bekijk hier het aangepaste schema.
Ben je niet in de gelegenheid om de wedstrijden te bezoeken? Volg dan hockey.nl. Wij zijn zowel zaterdag als zondag in de zalen aanwezig en doen live verslag. Heb jij toffe foto’s of video’s gemaakt? Stuur die dan op naar redactie@hockey.nl.

Vrijwilligers gezocht

Voor zaterdag 14 januari en zondag 15 januari zoekt de KNHB nog vrijwilligers die willen assisteren bij het verwerken van de uitslagen en doelpuntenmakers van de Hoofdklasse Zaal-wedstrijden. Het gaat om drie vrijwilligers voor zaterdag 14 januari in de Sporthallen Zuid in Amsterdam die beschikbaar zijn van 10.00 uur tot 18.30 uur. Daarnaast zijn er vier vrijwilligers nodig voor zondag 15 januari van 11.00 uur tot 17.00 uur. Waarvan twee in Barneveld, één in Den Bosch en één in Breda.

Geïnteresseerden kunnen zich melden via competitie@knhb.nl.

Dubbelweekend voor Hoofdklasse Zaal


Wat vind jij? Praat mee...