Ontknoping zaalhockey live op hockey.nl

De ontknoping van het zaalhockey is de komende weken live te zien op hockey.nl. Zondag 28 januari zenden we twee halve finales uit van het landelijke A-jeugdkampioenschap. Het NK Zaal is volgende week zaterdag 3 februari de hele dag online te volgen via hockey.nl.

Sportcentrum Valkenhuizen in Arnhem is komend weekend wederom het decor voor de landelijke halve finales van de jeugd. Op zaterdag komen de C en meisjes B-jeugd in actie. Zondag de jongens B-teams en de A-halve finales. Op hockey.nl doen we gewoontegetrouw verslag van de resultaten, maar voor het eerst zenden we ook twee halve finales van de A-jeugd live uit.
Het uitzendschema zondag 28 januari is als volgt:

  • 15.15 uur Halve finale Meisjes A in Hal 1
  • 16.25 uur Halve finale Jongens A in Hal 1

De wedstrijden worden live gestreamd via het YouTube-kanaal van hockey.nl. Abonneer je nu alvast op ons kanaal, zodat je geen minuut mist. De wedstrijden zijn ook te zien via de hockey.nl-site en de hockey.nl-app.

NK-Zaal live

Wil je zaterdag 3 februari geen minuut missen van alle zaalfinales en ben je niet in de gelegenheid om naar Topsportcentrum Rotterdam te komen, dan kun je vanaf 9.15 uur online alle wedstrijden live uit de hoofdhal bekijken.

Met drie camera’s worden alle verrichtingen in de zaal op de voet gevolgd, alsof je zelf in de zaal aanwezig bent. De redactie van hockey.nl verzorgt die dag rondom de finales de interviews vooraf en na afloop. Ook maken we in deze uitzending bekend wie de beste zaalhockeyer en zaalhockeyster van Nederland is.

De live registratie is te zien via hockey.nl (site en app) en ons Facebook-kanaal.


2 Reacties

  1. albertmonpellier

    Staat er nou echt.....😳 of mis ik iets of zie ik iets over het hoofd? Het uitzendschema zondag 28 maart is als volgt: 15.15 uur Halve finale Meisjes A in Hal 1 16.25 uur Halve finale Jongens A in Hal 1

  2. vostammer

    Goed initiatief allereerst. Maar we moeten ons ook afvragen waarom de 2e teamsport van Nederland deze finales niet live op tv krijgt.


Wat vind jij? Praat mee...