ONVZ I 5 Zaaloefeningen om tijd te winnen!

De meeste hockeyers hebben inmiddels met veel enthousiasme het kunstgras voor een paar maanden ingeruild voor de hal. Omdat de zaalhockeyhallen nu vaak strak volgeboekt zijn, is voor veel teams de tijd ‘tussen de balken’ beperkt. Daardoor wordt bij veel teams vaak in de warming-up gesneden en spelers en speelsters beginnen min of meer koud aan hun training of wedstrijd. Maar dat hoeft vanaf nu niet meer! 

Marieke Dijkstra, bondscoach Oranje Zaal Heren, laat in de video hierboven samen met ONVZ-ambassadeur Lars Balk en zaalinternationals Koen Bijen en Joey Fontaine gave en nuttige oefeningen zien die teams kunnen doen als onderdeel van hun training of warming-up. Om warm te worden, maar tegelijkertijd óók om aan de techniek te werken om zodoende de tijd van trainingen en wedstrijden te verlengen.

De oefeningen worden allemaal gedaan buiten de lijnen van het zaalhockeyveld, maar wel in de sporthal. Want, waarom zou je die ruimte niet gewoon benutten met je team? Benieuwd naar de oefeningen?

Kijk snel de video en deel hem met je teamgenoten!

Ben je op zoek naar nog meer oefeningen voor een gevarieerde warming-up? Download dan de speciale warming-up app van de KNHB.

ONVZ Hockey Polis

ONVZ zet zich samen met de KNHB in voor de gezondheid van hockeyend Nederland. Sinds kort kun je bij ONVZ ook een speciale hockey polis afsluiten die jou als hockeyer allemaal voordelen geeft. Kijk hier voor mee informatie.

 


1 Reactie

  1. asjemenou

    Zouden de locatie beheerders blij zijn met deze goed bedoelde activiteiten ?


Wat vind jij? Praat mee...