Oudejaars-indoortoernooien: dit zijn de winnaars

Gisteren werden de laatste finales gespeeld en daardoor zijn nu de winnaars van de traditionele oudejaars-zaalhockeytoernooien bekend. De toptoernooien Mercian Indoor in Almere en Saturnus Indoor in Delft zijn één van de groteren. Wie wonnen er? Amsterdam MA1 deed de beste zaken: zij schreven beiden toernooien op hun naam.

Het Mercian Indoor toernooi was in alle categorieen, C-, B-, en A-jeugd, bijzonder spannend. Laren JC1 schreef het toernooi op hun naam door na de 1-1 tegen Pinoké JC1 met strafballen te winnen. Almere MC1 ging met de beker naar huis na een doelpuntrijke finale: het werd 5-4 tegen Push MC1. Bij de meisjes B eindigde Rotterdam op het hoogste podium, en bij de jongens B was Nijmegen het sterkste.

Op de laatste dag van het toernooi kon het publiek nog genieten van 2 spannende finales. Amsterdam MA1 tegen Almere MA1 eindigde in 2-2, waarna Amsterdam er met de winst vandoor ging na strafballen. Ook bij de jongens A moesten er strafballen aan te pas komen. Pinoké JA1 tegen Almere JA1 eindigde in 4-4, en na de strafballen kwam Almere als winnaar uit de bus.

Saturnus Indoor

Op het Saturnus Indoor toernooi kroonden Alliance JD1 en Rotterdam MD1 zich tot winnaars in de D-categorie. Het C-toernooi werd gewonnen door Cartouche JC1 en hdm MC1. Bij de B-jeugd wonnen Den Bosch MB1 en Victoria JB1. Bij de oudste jeugd ten slotte gingen Pinoké JA1 en Amsterdam MA1 met de beker naar huis.

Top D-toernooi

In Hilversum vond ook nog het oudejaars Top D-toernooi van ’t Spandersbosch plaats. Daar kwam Den Bosch MD1 als overtuigende winnaar uit de bus. Bij de jongens ging de eer naar Noordwijk JD1.

HIC Toernooi

Meisjes B1 van Hurley heeft het HIC toernooi gewonnen door Oranje Zwart MB1 na strafballen te verslaan.

Eregalerij

Heb jij ook een oudejaars (top)toernooi gewonnen? Stuur de naam van het toernooi en de winnaarsfoto naar redactie@hockey.nl, dan plaatsen wij hem in de eregalerij.