Nacompetitie HK Zaal (D): Ring Pass en Voordaan promoveren

Ring Pass is zondag in Topsportcentrum Almere na een knotsgekke middag gepromoveerd naar de Hoofdklasse Dames Zaal. De ploeg uit Delft degradeerde vorig seizoen naar de Topklasse, na de veelbesproken wapenstilstand van anderhalve minuut van Bloemendaal en Laren. Ook Voordaan promoveerde naar de Hoofdklasse.

Poule A

Victoria, promotieklasser op het veld, handhaafde zich in Sportcampus Zuiderpark in de Hoofdklasse. De ploeg uit Rotterdam won alle drie de nacompetitieduels, waardoor het bovenaan de poule eindigde. Op de tweede plaats eindigde Voordaan, dat zodoende promoveerde. Leonidas en Rood-Wit bleven achter met lege handen.

Poule B

Door een zenuwslepende ontknoping in Almere promoveerde Ring Pass naar de Hoofdklasse. Een 1-5 overwinning op Union bleek net genoeg om de promoveren. Lange tijd zag het ernaar uit dat ook MOP zou promoveren, maar een 1-3 nederlaag tegen Oranje-Rood zorgde ervoor dat de Eindhovenaren zich handhaafden. Daardoor eindigde MOP als nummer drie van de poule. Union verloor alle drie de duels.

 

Poule A

 

Poule B

 

 


1 Reactie

  1. charliejanssen

    Karma bestaat!


Wat vind jij? Praat mee...