Round-up HK Zaal (D): Volle buit voor Laren, Hurley en Oranje-Rood

De eerste speeldag van de Hoofdklasse Dames Zaal stond vandaag op het programma. De wedstrijden werden gespeeld in het Arnhemse Valkenhuizen. Laren, Hurley en Oranje-Rood waren de winnaars van de dag.

Poule A:

Landskampioen hdm stelde met een gelijkspel tegen Den Bosch en een nederlaag tegen Pinoké teleur. Hurley deed het uitstekend door zowel van Pinoké als HGC te winnen, waarvan de laatste in de laatste minuut, door een goal van Lieke van Wijk. Oranje-Rood won ook beide wedstrijden.

Poule B:

Laren is het zaalseizoen in de Hoofdklasse B uitstekend begonnen. De ploeg pakte in Arnhem de volle buit. Eerst was de ploeg van Frank Balvers met 6-1 te sterk voor Groningen, vervolgens werd het gepromoveerde Stichtsche verslagen: 2-4.

Ook Rotterdam reist ongeslagen naar huis. De ploeg van Brian Vervoort speelde in het duel der promovendi gelijk tegen SCHC en won in de allerlaatste minuut van Kampong door een rake strafbal van Rosanne Gatsonides.

Amsterdam stelde met een punt uit twee wedstrijden teleur tijdens de eerste speelronde in Arnhem. Groningen en SCHC hielden ook een punt over na twee duels. Kampong nam drie punten mee naar huis.

 


3 Reacties

 1. noorves

  Dat indoor erachter maakt het alleen maar onoverzichtelijk 🤷🏼‍♀️

  1. pimhdm

   Inderdaad haal dat aub weg...

 2. gaston-orozco

  Jezus, wat een groep hangers. Alsof er niets beters te doen is dan klagen over de kleine dingen. Laren ziet er goed uit in de zaal.


Wat vind jij? Praat mee...