Round-up HK Zaal (D): hdm speelt niet groots, wint wel twee keer

Moeizaam verliep de tweede speeldag van de Hoofdklasse Zaal voor landskampioen hdm, dat kleine overwinningen boekte op Hurley (5-4) en HGC (2-1). De wedstrijd tegen Hurley was een spektakelstuk, nadat hdm een 3-0 voorsprong uit handen gaf en met 3-4 achter kwam.

Het team van Ivar Knotschke – de nummer drie in poule A – moet de komende weken beter gaan spelen, wil het half februari een serieuze kans maken op het winnen van de Europa Cup Zaal voor het thuispubliek in Sportcampus Zuiderpark Den Haag.

Poule A

Lieke Hulsen was voor Den Bosch een van de doelpuntenmakers tegen HGC. Foto: Willem Vernes

 

Poule B


5 Reacties

 1. Derrick Bijker

  Gaat dit om indoor, of is het veldhockey?

 2. llinde

  Wat een seizoen voor de dames van HGC. Wie stopt Laren...zijn toch wel de favoriet voor de titel in de zaal.

 3. gaston-orozco

  Groep A is een stuk interessanter, alle teams zijn behoorlijk competitief geweest (zelfs de ongelukkige HGC dames). Laren domineert gewoon de zwakke Groep B. Maar er kan van alles gebeuren in de finale.

  1. jim

   Wat een onzin. Laren wint van Hurley, OR en HDM. SCHC is prima bezig met versterking. Rotterdam laat nog niet haar ware gezicht zien. Het ligt open. Kampong en Amsterdam heel matig. OR nog niet lekker op dreef. Er ligt nog veel open.

  2. triple-double

   Lekker direct naar conclusies springen zonder dat ze tegen elkaar gespeeld hebben. Laren is de beste, Laren is nummer 1. Betreft de stand is poule A een spannendere pot om naar te kijken, desondanks HDM en OR en Hurley de knikkers gaan verdelen. Wie weet met welk tactisch plan ze gaan komen in de halve finale


Wat vind jij? Praat mee...