Tegenstanders van Amsterdam in Europacup Zaal bekend

De tegenstanders van zowel de dames als de heren van Amsterdam bij de Eurohockey Indoor Club Cup zijn bekend. In februari van volgend jaar spelen de heren tegen SV Arminen uit Oostenrijk, het Spaanse SPV Complutense en Racing Club de Bruxelles uit België. De organisatie van het Europese zaalhockeytoernooi, ook bekend als de Europacup Zaal, bracht recentelijk de verdeling van de twee poules naar buiten.

Het zaalhockeyteam van Amsterdam speelt het de Eurohockey Indoor Club Cup van 16 tot en met 18 februari 2018 in het Zwitserse Wettingen. Eerder dit jaar eindigde de ploeg uit de Nederlandse hoofdstad tijdens de vorige editie op de derde plaats. In de halve finales verloren de Amsterdammers nog van het Duitse Uhlenhorst Mulheim (6-4), maar in de strijd om de derde plaats trokken zij wel aan het langste eind. Toen won Amsterdam van East Grinstead uit Engeland.

Pouleverdeling Eurohockey Indoor Club Cup 2018 (heren):

Poule A Poule B
Rot Weiss Köln (Dui) SV Arminen (Oos)
Surbiton HC (Eng) Amsterdam
Dinamo Elektrostal (Rus) SPV Complutense (Spa)
HC Rotweiss Wettingen (Zwi) Racing Club de Bruxelles (Bel)

Pouleverdeling bij dames ook bekend

Bij de dames treft Amsterdam in het Schotse Dundee de volgende tegenstanders: GHC Ritm Grodno uit Wit-Rusland, het Zwitserse HC Rotweiss Wettingen en MSC Sumchanka uit Oekraïne. De Amsterdammers spelen dit toernooi op 23 tot en met 25 februari 2018.

Pouleverdeling Eurohockey Indoor Club Cup 2018 (dames):

Poule A Poule B
UHC Hamburg (Dui) GHC Ritm Grodna (W-Rus)
Club de Campo Villa de Madrid (Spa) HC Rotweiss Wettingen (Zwi)
SV Arminen (Oos) Amsterdam
Dundee Wanderers (Sch) MSC Sumchanka (Oek)

Wat vind jij? Praat mee...