Tigges en Remmerswaal gekozen tot beste spelers Hoofdklasse Zaal

Robert Tigges van Amsterdam en Julia Remmerswaal (hdm) zijn zaterdag door de bezoekers van hockey.nl gekozen tot de beste zaalhockeyer en zaalhockeyster van Nederland. 

Zowel Tigges als Remmerswaal bemachtigde een plek in de finale van het NK in het Topsportcentrum Rotterdam. Remmerswaal werd Nederlands kampioen zaalhockey, Tigges moest het doen met een tweede plek nadat SCHC na het nemen van shoot-outs te sterk was voor de Amsterdamse titelverdedigers.

Robert Tigges

Robert Tigges is zaalhockeyman in hart en nieren. Hoewel hij al diverse jaren genomineerd werd voor de prijs van beste zaalhockeyer, won hij nog nooit. Dit seizoen is het dan eindelijk zover. Met 37 procent van de stemmen mocht Tigges de prijs in handen nemen. Tigges liet onder meer Benjamin Stanzl (Oranje-Rood) en Leon van Barneveld (SCHC) achter zich.  De onderscheiding was niet onterecht. Met 29 doelpunten was Tigges ook al topscorer van het reguliere zaalcompetitie.

Robert Tigges is beste zaalhockeyer van 2018/2019

Julia Remmerswaal

Julia Remmerswaal staat in de goal van hdm. In de finale van het NK zaal bewees ze diverse malen haar waarde voor de ploeg uit Den Haag. Remmerswaal won de eindstrijd van titelverdedigster Laren met 2-1. Dat leidde tot een groot feest bij de Haagse club, dat voor het eerst sinds 1985 weer de beste zaalhockeyploeg was bij de vrouwen.

Julia Remmerswaal is beste zaalhockeyster van 2018/2019


1 Reactie

  1. rosa1991

    Lekker keeppie!!


Wat vind jij? Praat mee...