Alle zaalprogramma’s beschikbaar in Standenmotor

De KNHB heeft alle zaalprogramma’s gepubliceerd. De publicatie liep wat vertraging op, maar de data en wedstrijden zijn inmiddels beschikbaar. Je kunt jouw zaalschema vinden in de Standenmotor op hockey.nl. 

De zaalplanners van de KNHB hebben de afgelopen dagen hard gewerkt om sneller te kunnen publiceren dan we deze week communiceerden. Eerder gaven wij aan dat de competities uiterlijk zondag 24 november zichtbaar zouden zijn, maar inmiddels zijn sinds vanochtend alle zaalcompetities gepubliceerd. De volledige programma’s kun je per team vinden in de standenmotor van de KNHB, op hockey.nl en in de hockey.nl app.

Uitleg nieuwe spelregels + drie tips

De eerste wedstrijden in de zaal worden in het weekend van 30 november en 1 december gespeeld. Dit zaalseizoen zijn er weer nieuwe spelregels. Bekijk hieronder de uitleg van de regels door internationaal scheidsrechter Coen van Bunge.
Ook geeft hij drie tips:

 1. Wat is hoog?
 2. Wat is slaan?
 3. Wat is in het blok spelen?

 

 


11 Reacties

 1. kimvv311

  Jammer! Maar ze zullen vast hun best doen!

 2. maartjeklein

  Nou dat is wel erg laat! Als clubs iets niet geheel op orde hebben krijgen we een boete

 3. Eelco Houwink

  Is ook een bizarre klus, ik snap nooit hoe ze dat voor elkaar krujgen. Succes

 4. arnoldS

  Natuurlijk ook super lastig met al die vrijwilligers en volgeboekte zalen

 5. debby8005

  Voor brabant is hij binnen sinds vandaag Super gedaan

 6. maartjeklein

  Is ook een mega klus. En voor de mensen die deze klus klaren petje af. KNHB zou echter moeten kiezen voor iets meer mankracht in deze periode.

 7. cmb-koning

  Meestal is de zaalhuur het probleem.De ervaring leert dat de KNHB daar of te laat mee begint of er te weing zalen zijn juist in deze periode.

 8. stekel

  positief is dat ze een publiek statement maken ipv geen communicatie. blijft vreemd ...want na het einde van ieder zaalseizoen is bekend.. 'er komt een volgend seizoen' . Ergo lijkt alsof er iets mis is gegaan met de planning en coördinatie dus. Stikstof of Pvas zal niet de oorzaak zijn vermoedelijk

 9. conegut

  Je weet wat het aantal teams ongeveer zal zijn. Competitie en klasse zijn bekend. Met gemeente structureel in gesprek gaan en aantal uur voorleggen. Dit kan je op basis van voorgaande jaren al organiseren in juni. Aan de hand van inschrijving een aantal uren extra opnemen. Ik snap niet dat dit zo moeilijk is. Vaste mensen erop zetten en een fulltime manager. Zal niet moeilijk zijn.

 10. kasparstevens

  Kan die foto aub vervangen worden ... gezien de gewijzigde spelregels.

  1. bcuckow

   🤣🤣🤣


Wat vind jij? Praat mee...