Volg alle duels NK Zaal zaterdag live op hockey.nl

Alle wedstrijden van het NK Zaal in het Topsportcentrum in Rotterdam zijn zaterdag live te volgen via hockey.nl. De finales in Hal 1 en Hal 2 plus de halve finales van de Hoofdklasse Heren en Dames worden vanaf 9.20 uur rechtstreeks en met meerdere camera’s in beeld gebracht op hockey.nl, via de hockey.nl-app en het YouTube-kanaal van hockey.nl.

Vooraf de duels zijn er interviews met de coaches en na afloop worden de hoofdrolspelers geïnterviewd. Voor het eerst wordt een deel van de wedstrijden ook live van commentaar voorzien door Reemt Borcherts. Het gaat om de finale Jongens A en Meisjes A, traditiegetrouw de wedstrijden met de meeste toeschouwers, plus de finales van de Hoofdklasse Dames en Heren. 

Heb je geen tijd om live te kijken, dan kun je alle duels in zijn geheel terugzien op hockey.nl. Daar vind je ook meer reacties plus de karakteristieken. Zet je pushberichten aan in de hockey.nl-app voor de ploegen die in de Hoofdklasse-playoffs spelen en krijg live een update van de doelpuntmakers en het scoreverloop. Volg zaterdag ook het Instagram-kanaal van hockey.nl, waarop we de hoogtepunten tonen plus beelden van achter schermen. 

Programma NK Zaal

Bekijk hieronder het volledig programma van het NK Zaal. De live uitzendingen beginnen tien minuten voor aanvang van een duel.

Tijd Hal Wedstrijd
09:30 TSH1 Amsterdam MB1 – Kampong MB1
09:30 TSH2 Kampong MC1 – Zwolle MC1
10:50 TSH1 hdm JB1 – Schaerweijde JB1
10:50 TSH2 SCHC JC1 – Schaerweijde JC1
12:35 TSH1 hdm-Kampong (halve finale Hoofdklasse Dames)
12:35 TSH2 Den Bosch-Laren (halve finale Hoofdklasse Dames)
13:55 TSH1 Amsterdam-Kampong (halve finale Hoofdklasse Heren)
13:55 TSH2 Oranje-Rood-SCHC (halve finale Hoofdklasse Heren)
15:15 TSH1 hdm MA1-SCHC MA1
15:15 TSH2 3e/4e plaats Hoofdklasse Dames
16:35 TSH1 Pinoké JA1-Rotterdam JA1
16:40 TSH2 3e/4e plaats Hoofdklasse Heren
18:20 TSH1 Finale Hoofdklasse Dames
19:40 TSH1 Finale Hoofdklasse Heren

TSH1 = Topsporthal 1. TSH 2= Topsporthal 2.
Speelduur 2 keer 20 minuten met 10 minuten rust. Bij gelijke stand na reguliere speeltijd volgen direct shoot-outs.

Den Bosch

De competitieleiding van de KNHB is door het bestuur van Den Bosch op de hoogte gesteld van het overlijden van de vader van een speelster van Den Bosch Dames 1, dat zich voor het NK Zaal heeft geplaatst. De halve finale valt samen met de uitvaart. De competitieleiding heeft na goed overleg met Den Bosch besloten dat het speelschema van zaterdag ongewijzigd blijft. Den Bosch neemt deel aan de play-offs met een verjongd team.


Reacties op dit bericht zijn gesloten.