Waar kies jij voor: zaalhockey of een midwintercompetitie?

Eerder deze week kwam de KNHB met nieuws naar buiten over de zaalcompetitie van het seizoen 2020-2021. Die gaat deze winter gewoon door, zij het in aangepaste vorm. Voor clubs die in deze coronatijd per se niet de zaal willen ingaan en liever op het veld blijven doorspelen, wordt een midwintercompetitie gehouden.

Dat besluit van de KNHB heeft al veel hockeyteams ertoe gezet een inventarisatie onder spelers te houden over de wensen: gaan we ondanks alle strenge coronamaatregelen toch als vanouds zaalhockeyen of kiezen we er deze keer voor het veldseizoen te verlengen tot en met het voorjaar? In talloze appgroepen zal die vraag inmiddels al gesteld zijn.

We zijn benieuwd waar jouw persoonlijke voorkeur naar uitgaat. Ben je een groot zaalliefhebber en kun je het snelle spelletje tussen de balken simpelweg niet missen? Of vind je het juist fijn om te kunnen profiteren van een – hopelijk – milde winter waarin buiten hockeyen geen enkel probleem vormt? De KNHB maakt het voor teams zelfs mogelijk aan beide competities deel te nemen.

Breng hieronder in de poll je stem uit en licht je keuze eventueel toe in de reacties.

 • Waar geef jij in de wintermaanden de voorkeur aan?

  Zaalcompetitie of midwintercompetitie?  Ophalen van gegevens


7 Reacties

 1. jvolcano

  Ik kies voor geen van beide. Vind het ridicuul om extra wedstrijden in te plannen zolang we geen grip krijgen op de coronacrisis, Kan dat ook?

  1. hockey12345

   Ga korfballen

 2. llinde

  Interessante optie....als iedereen het coronavirus weg zou willen hebben, hadden ze zich wel anders gedragen tijdens de vakantiemaanden en zelf nu nog.

 3. opleidenkey

  Het hart zegt zaalhockey, het verstand midwintercompetitie...

 4. magnus-querqus

  We hebben niet te kiezen: de club kiest helaas voor de midwintercompetitie...

 5. albert-monpelliergmail-com

  Alles voor de volksgezondheid! Ik doe mee!! Kopiƫren en delen op je social zou ik zeggen! https://apps.apple.com/nl/app/coronamelder/id1517652429

 6. HarryNack

  Zaalhockey. Volgas! Dat gelul over corona altijd.


Wat vind jij? Praat mee...