Zaalhockey #1: Al jullie reddingen, acties en goals!

Wat een lekkere acties, mooie goals en knappe reddingen zijn er gemaakt in de zaal. Wat dacht je van deze selectie van Zaalhockey #1? Wil jij in de volgende editie komen? Deel dan snel jouw zaalmoment met ons. 

Wat dacht je van de redding van Julia Wolfs? Ze keerde met haar ploeg Strawberries A1 een strafbal van Pinoké A3. Ondanks haar knappe redding verloor de ploeg met 3-4. Of de actie van Luca Spadaro waarmee hij heel Houten JD1 het bos in stuurt? De sleep van Max van Veen van Almere JA2 mag er ook wezen. Hij sleept de drie punten voor Almere binnen. Filiz Tuzgol uit meisjes B1 van Amsterdam dolt en scoort tegen de Reigers MB1. Huub van Zutphen verzilvert een echte teamactie van Xenios JC1. Kampong MD1 is hun goalie Alexandra van Rouendal dankbaar, na een geweldige redding. Tot slot is het Annabelle Loohuis van HOD MC1 die een mooie actie vrij binnen mag tikken tegen Push MC1.

Hoe werkt het?

  • Stuur je video vóór dinsdag 9.00 uur in. Dat kan via WhatsApp (06-57862503), mail (redactie@hockey.nl) of Facebook Messenger (@hockeynl). De kwaliteit hoeft niet het allerhoogst te zijn, maar je moet het natuurlijk wel goed kunnen zien.
  • Video’s van bijvoorbeeld YouTube.com of Matchday.tv kunnen wij als redactie niet gebruiken, dus stuur echt een bestand en geen link.
  • De redactie van hockey.nl selecteert elke week de mooiste en opvallendste inzendingen, van Hoofdklasse tot Dames 36, van Veteranen tot Jongste Jeugd.

Wat vind jij? Praat mee...