Zaalhockey #2: Al jullie reddingen, acties en goals!

Wat een lekkere acties, mooie goals en knappe reddingen zijn er gemaakt in de zaal. Wat dacht je van deze selectie van Zaalhockey #2? Wil jij in de volgende editie komen? Deel dan snel jouw zaalmoment met ons. 

Wat dacht je van de push in de kruising van Christiaan van den Neste namens Barendrecht JA1? Of Lynn Göttgens die met een schitterende redding een strafbal weet te keren voor Ypenburg? Etten-leur MD1 heeft goed geoefend op de strafcorner en aan Roos Laurijssen de eer te scoren voor haar ploeg. Meer reddingen deze editie: bijvoorbeeld die van Youri Muller van Alecto. Hij is razendsnel in de goede hoek. Ook Florian van der Zanden redt knap op de lijn, maar als lijnstop bij Houten JC1. Hannah Boss pusht een strafcorner in de touwen voor Klein Zwitserland MC1. Mirco Ostendorf van HBR JB3 laat met twee panna’s zien hoe je moet dollen. Ook Sylvaine van der Voorden pusht een strafcorner de touwen in voor Tempo’34. Tot slot is het Bas Lemmens met een prachtige redding op een strafbal voor Naarden. Dat lukte hem die wedstrijd overigens twee keer.  

Hoe werkt het?

  • Stuur je video vóór dinsdag 9.00 uur in. Dat kan via WhatsApp (06-57862503), mail (redactie@hockey.nl) of Facebook Messenger (@hockeynl). De kwaliteit hoeft niet het allerhoogst te zijn, maar je moet het natuurlijk wel goed kunnen zien.
  • Video’s van bijvoorbeeld YouTube.com of Matchday.tv kunnen wij als redactie niet gebruiken, dus stuur echt een bestand en geen link.
  • De redactie van hockey.nl selecteert elke week de mooiste en opvallendste inzendingen, van Hoofdklasse tot Dames 36, van Veteranen tot Jongste Jeugd.

Wat vind jij? Praat mee...