Zaalhockey live: dames OR-Kampong en A’dam-Den Bosch

De reguliere competitie in de Hoofdklasse Zaal nadert zijn ontknoping. Zaterdag staat de vijfde en laatste speeldag op het programma. En ook dit weekend zenden we twee wedstrijden live uit. De duels zijn te via ons YouTube-kanaal en hockey.nl/live.

Zaterdag zetten we onze camera’s neer in Eindhoven, waar in het Indoorsportcentrum de dames en de heren van Poule A in actie komen. Om 11.30 uur kun je inschakelen voor het duel tussen de damesteams van Oranje-Rood en Kampong. De Eindhovense ploeg is de nummer vijf met drie punten minder dan Kampong, dat op een vierde plaats staat. De vijfde plek betekent aan het einde van de competitie het spelen van nacompetitie. De vorige keer eindigde dit treffen in een spectaculaire 6-6, dus de ploegen zijn aan elkaar gewaagd.

De late lunchafspraak is om 13.30 uur als de dames van Amsterdam en Den Bosch aantreden. Beide teams strijden om deelname aan de play-offs. Den Bosch staat derde op een punt achterstand op Amsterdam. De titelverdediger moet winnen om in de race te blijven om de landstitel.

Coach Daphne van der Velden van Oranje-Rood tijdens de Hoofdklasse Zaal in Purmerend. Foto: Koen Suyk

Alle duels worden voorzien van commentaar door Krijn Schuitemaker. Na afloop van beide wedstrijden volgen er interviews met de hoofdrolspelers. Als je niet rechtstreeks kunt kijken, zijn de streams na afloop terug te kijken op onze site en ons YouTube-kanaal.

Onze verslaggevers zijn niet alleen in Eindhoven ter plaatse, maar ook In Utrecht waar in Sportcentrum Olympos de andere twee poules in actie komen. Uiteraard melden we tijdens de dag uitslagen en standen en lichten we na afloop de hoogte- en dieptepunten eruit.

Stuur je beelden

Behalve vanuit de Hoofdklasse zijn we ook geïnteresseerd in beelden van andere zaalhockeyduels, zowel uit de top als de breedte. Dus heb je mooie goals, acties of reddingen van wedstrijden in de zaal, mail deze dan naar redactie@hockey.nl of stuur ons een DM op ons Instagramaccount.

<< Check hier de wedstrijdprogramma’s van de Hoofdklasse zaal mannen en vrouwen >>


Wat vind jij? Praat mee...