Terug naar overzicht

46e Internationale C-Toernooi Union

Naam toernooi
46e Internationale C-Toernooi Union
Beschrijving toernooi

Het ‘Internationale C-Toernooi Union’ (email: internationaal.ctoernooi.union@gmail.com) is een tweedaags hockeytoernooi voor C-jeugd (zowel meisjes als jongens), georganiseerd door R.K.H.V. Union uit Nijmegen/Malden. Door de bezoekende verenigingen wordt op het terrein van onze hockeyclub gekampeerd van zaterdag op zondag.

Het toernooi staat open voor zowel prestatiegerichte als recreatieve teams.

Het toernooi start op zaterdag 28 mei 2023 (Pinksterzaterdag) om 11.30 uur met de ontvangst van de teams en eindigt op zondag 29 mei 2023 (1e Pinksterdag) om ca. 16.30 uur met de prijsuitreiking.

De wedstrijden vangen op de 1e speeldag aan om ca. 12.30 uur en op de 2e speeldag om 09.00 uur. Na de eerste speeldag is zaterdagavond een feestavond met discotheek.

Aan het ‘Internationale C-Toernooi’ doen (bij voldoende aanmeldingen) 24 teams mee, in beginsel 12 jongensteams en 12 meisjesteams. De teams worden in 4 poules ondergebracht (2 jongens- en 2 meisjespoules).

Elk team bestaat standaard uit 13 spelers. Extra spelers zijn uiteraard van harte welkom. De teams worden in (vier) poules ingedeeld, afhankelijk van het aantal aanmeldingen en rekening houdend met de sterkte van de teams.

Ieder deelnemend team moet begeleid worden door ten minste twee personen die minimaal 21 jaar oud zijn. De begeleiders moeten gedurende de hele duur van het toernooi (zowel overdag, ’s avonds als ’s nachts) aanwezig zijn. Ook tijdens de nacht blijven de begeleiders verantwoordelijk voor het gedrag van hun team. Uiteraard is het toegestaan dat meerdere begeleiders elkaar aflossen. Begeleiders laten aan onze "campingbeheerder” weten waar zij tijdens de nacht op de camping verblijven, zodat de organisatie hun hulp kan inroepen bij ongeregeldheden en/of calamiteiten.
Het aanmeldingsformulier en de algemene en betalingsvoorwaarden kunnen worden opgevraagd door een email te sturen aan het hierboven vermelde e-mailadres.

Land
Nederland
Club
Union (R.K.H.V.)
Club adres
Kluissestraat 4
6581 KW
Malden
Club website
www.unionhockey.nl
Soort
Recreatief
Categorie
Jeugd
Meisjes/Jongens
Gemengd
Team
C
Discipline
Veldhockey
Datum start
27-05-2023
Datum eind
28-05-2023
Tijd start
11:30
Tijd eind
17:00
Website
https://www.unionhockey.nl
Kosten (per team)
365 euro (voor 13 spelers en 2 begeleiders
Kosten (per speler/persoon)
extra Euro 15
Naam contactpersoon
Frans Hoefs
E-mailadres contactpersoon
internationaal.ctoernooi.union@gmail.com
Telefoonnummer contactpersoon
06-47666939
Aanmelden voor toernooi