Terug naar overzicht

Alecto midwinter D-zaaltoernooi

Naam toernooi
Alecto midwinter D zaaltoernooi
Beschrijving toernooi

Na een jaar afwezigheid organiseert Alecto dit jaar weer de zaalhockeytoernooien voor alle jeugdlijnen. De toernooien vinden plaats in de kerstvakantie in onze eigen Droomfabriek zaalhockey Dome. Wil jij met je team ook vast lekker ingespeeld zijn als de zaalhockeycompetitie echt losgaat? Schrijf je dan in voor het toernooi.

De toernooidagen zijn: maandag 27 december: D-teams; dinsdag 28 december C-teams; woensdag 29 december B-teams en donderdag 30 december A-teams.

Inschrijvingen staan open voor alle teams. We proberen per speeldag een jongens- en een meisjescompetitie te spelen en de teams zo in te delen dat er tegen redelijk gelijkwaardige tegenstanders wordt gespeeld. In totaal is er per toernooidag plaats voor circa 15 teams. Mocht het aantal aanmeldingen voor jongensteams te laag zijn om een toernooi te spelen, dan spelen we alleen met meisjesteams.

De kosten voor het toernooi zijn €150 per team. De toernooien starten om 9.30 uur en duren tot ongeveer 17.00 uur. Afhankelijk van de poule waarin je speelt, kan het zijn dat het toernooi wat later start of wat eerder klaar is. We hopen op aanmeldingen vanuit heel Nederland en zullen bij het indelen van de wedstrijden er rekening mee houden als je een wat langere reistijd hebt, zodat je dan wat later start.

Aanmelden of het stellen van vragen kan door een mail te sturen aan zaaltoernooien@alecto.nu. Vermeld duidelijk je clubnaam en team, zodat we weten voor welk toernooi je jouw team aanmeldt. Na aanmelding ontvang je meer gegevens over het toernooi en over de betaling van de toernooikosten.

Omdat we tussen de wedstrijden gebruikmaken van ons clubhuis, is voor iedere deelnemer en begeleider ouder dan 12 jaar een geldig coronatoegangsbewijs (QR-code) benodigd.
Het toernooi wordt gehouden onder voorbehoud van de op het moment van het toernooi geldende coronamaatregelen. Mocht het toernooi niet kunnen doorgaan, wordt je inschrijfgeld volledig terugbetaald.

Land
Nederland
Club
Alecto (L.S.C.)
Club adres
Bloemerd 8
2353 BZ
Leiderdorp
Club website
www.alecto.nu
Soort
Recreatief
Categorie
Jeugd
Meisjes/Jongens
Gemengd
Team
D
Discipline
Zaalhockey
Datum start
27-12-2021
Datum eind
27-12-2021
Tijd start
09:30
Tijd eind
17:00
Website
https://alecto.nu/site/default.asp?option=2502&stcname=declub_evenementen&menu=2
Kosten (per team)
150
Naam contactpersoon
Johan Wentink
E-mailadres contactpersoon
zaaltoernooien@alecto.nu
Aanmelden voor toernooi