Terug naar overzicht

Alecto Midwinter D Zaaltoernooi

Naam toernooi
Alecto Midwinter D Zaaltoernooi
Beschrijving toernooi

Na twee jaar afwezigheid organiseert Alecto dit jaar weer de zaalhockeytoernooien voor alle jeugdlijnen. De toernooien vinden plaats in de kerstvakantie in onze eigen Droomfabriek zaalhockey Dome. Wil jij met je team ook vast lekker ingespeeld zijn als de zaalhockey competitie echt losgaat? Schrijf je dan in voor het toernooi.

Inschrijvingen staan open voor alle teams. We proberen per speeldag een jongens en een meisjes competitie te spelen en de teams zo in te delen dat er tegen redelijk gelijkwaardige tegenstanders wordt gespeeld. In totaal is er per toernooidag plaats voor circa 15 teams. Mocht het aantal aanmeldingen voor jongens teams te laag zijn om een toernooi te spelen, dan spelen we alleen met meisjesteams.

De kosten voor het toernooi zijn €175 per team. De toernooien starten om 9.30 en duren tot ongeveer 17.00. Afhankelijk van de poule waarin je speelt, kan het zijn dat het toernooi wat later start of wat eerder klaar is. We hopen op aanmeldingen vanuit heel Nederland en zullen bij het indelen van de wedstrijden er rekening mee houden als je een wat langere aanreistijd hebt, zodat je dan wat later start.

Land
Nederland
Club
Alecto (L.S.C.)
Club adres
Bloemerd 8
2353 BZ
Leiderdorp
Club website
www.alecto.nu
Soort
Recreatief
Categorie
Jeugd
Meisjes/Jongens
Gemengd
Team
D
Discipline
Zaalhockey
Datum start
27-12-2022
Datum eind
27-12-2022
Tijd start
09:30
Tijd eind
17:00
Website
https://www.alecto.nu/site/Default.asp?option=2502
Kosten (per team)
175
Naam contactpersoon
Johan Wentink
E-mailadres contactpersoon
zaaltoernooien@alecto.nu
Aanmelden voor toernooi