Terug naar overzicht

Alecto Midwinter jeugd zaalhockeytoernooi

Naam toernooi
Alecto Midwinter jeugd zaalhockeytoernooi
Beschrijving toernooi

In de kerstvakantie organiseert Alecto voor alle jeugdlijnen wederom een zaalhockey toernooi. Wil jij met je team ook vast lekker ingespeeld zijn als de zaalhockey competitie echt los gaat? Schrijf je dan in voor het toernooi.

De toernooidagen zijn: Donderdag 27 december: D-teams; vrijdag 28 december C-teams; woensdag 2 januari B-teams en donderdag 3 januari A-teams.

Inschrijvingen staan open voor alle teams vanaf de 2e klasse (en lager hockeyend). We proberen per speeldag een jongens en een meisjes competitie te spelen. In totaal is er per toernooidag plaats voor ongeveer 12-14 teams. Mocht het aantal aanmeldingen voor jongens teams te laag zijn om een toernooi te spelen, dan spelen we alleen met meisjesteams.

De kosten voor het toernooi zijn €150 per team. De toernooien starten om 9.30 en duren tot ongeveer 15.30. We hopen op aanmeldingen vanuit heel Nederland en zullen bij het indelen van de wedstrijden er rekening mee houden als je een wat langere aanreistijd hebt, zodat je bijvoorbeeld pas in de tweede speelronde start.

Aanmelden of het stellen van vragen kan door een mail te sturen aan zaaltoernooien@alecto.nu. Vermeld duidelijk je clubnaam en team, zodat we weten voor welk toernooi je jouw team aanmeldt. Na aanmelding ontvang je meer gegevens over het toernooi en over de betaling van de toernooikosten

Land
Nederland
Club
Alecto (L.S.C.)
Club adres
Bloemerd 8
2353 BZ
Leiderdorp
Club website
www.alecto.nu
Soort
Recreatief
Categorie
Jeugd
Meisjes/Jongens
Gemengd
Team
A
Discipline
Zaalhockey
Datum start
27-12-2018
Datum eind
03-01-2019
Tijd start
09:30
Tijd eind
15:30
Website
www.alecto.nu
Kosten (per team)
150
Naam contactpersoon
J.Wentink
E-mailadres contactpersoon
zaaltoernooien@alecto.nu
Aanmelden voor toernooi