Terug naar overzicht

Alecto Midzomernacht C toernooi

Naam toernooi
Alecto Midzomernacht C toernooi
Beschrijving toernooi

We kunnen weer! Na twee jaar afwezigheid wordt dit jaar het Alecto Midzomernacht C toernooi weer georganiseerd. Het toernooi bestaat uit wedstrijden, BBQ, Disco en kamperen.

Het toernooi staat open voor alle C teams van Nederland en omstreken. Het speelniveau is recreatief maar topteams zijn ook welkom! Doordat we met voorronden werken speel je uiteindelijk in een poule van redelijk gelijk niveau en is het toernooi leuk voor alle niveau’s.

Het toernooi zal op zaterdag 2 juli 2018 om 14.00 uur beginnen met wedstrijd-rondes ter bepaling van de poule indelingen voor de zondag. Aankomst en tenten opzetten kan vanaf 11.00 uur. Teams uit de regio Leiden kunnen natuurlijk ook thuis slapen, maar zijn ook van harte welkom om te komen kamperen.

Na de wedstrijd rondes op zaterdag krijgen de teams de tijd om zich op te frissen en wordt daarna de BBQ aangestoken. Na de BBQ is er een Disco, waarna het uit de ervaring van vorige jaren, nog lang gezellig blijft op het kampeerveld.

Het kampeerveld is overigens helemaal omheind en wordt bij de ingang bewaakt, zodat de spelers s’ nachts niet zonder begeleiding het terrein kunnen verlaten en er geen onbevoegden op het terrein kunnen komen.

Op zondag is er voor de teams die gekampeerd hebben eerst een ontbijt, de wedstrijden starten rond 10.00. Het toernooi wordt rond 16.00 afgesloten met de prijsuitreiking.

De kosten zijn €450 voor een team van maximaal 16 spelers. Per extra speler rekenen we €25. Teams die blijven kamperen moeten begeleid worden door minimaal 2 begeleiders van 25 jaar of ouder en betalen €50 euro borg voor het kampeerterrein. De borg ontvang je weer terug als je jouw gedeelte van het kampeerterrein netjes hebt achtergelaten. Het is ook mogelijk om een legertent via ons te huren. De tent staat dan opgezet klaar op zaterdagochtend en wordt ook weer afgebroken. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de tent die je wil. We kunnen je hier op verzoek meer informatie over geven.

Inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding. Vol=Vol. We hebben plaats voor maximaal 28 teams en streven ernaar om een gelijk aantal jongens en meisjes teams te laten deelnemen.

Land
Nederland
Club
Alecto (L.S.C.)
Club adres
Bloemerd 8
2353 BZ
Leiderdorp
Club website
www.alecto.nu
Soort
Recreatief
Categorie
Jeugd
Meisjes/Jongens
Gemengd
Team
C
Discipline
Veldhockey
Datum start
02-07-2022
Datum eind
03-07-2022
Tijd start
14:00
Tijd eind
17:00
Website
https://www.alecto.nu/site/default.asp?Option=2502&stcname=toernooi_c
Kosten (per team)
450
Kosten (per speler/persoon)
€25 voor extra speler boven 16 spelers
Naam contactpersoon
Johan Wentink
E-mailadres contactpersoon
cendtoernooi@alecto.nu
Aanmelden voor toernooi