Terug naar overzicht

Alliance Oliebollenzaaltoernooi Meisjes B (nieuw!)

Naam toernooi
Alliance Oliebollenzaaltoernooi Meisjes B (nieuw!)
Beschrijving toernooi

MHC Alliance nodigt je uit om mee te doen aan het 2e Oliebollen Zaaltoernooi op 2, 3 en 4 januari 2019 in het Kennemer Sportcenter in Haarlem. Op de drie velden van het Kennemer sportcenter in Haarlem kunnen de jongens en meisjes van de B, C en D categorie meedoen aan het toernooi ter voorbereiding van de zaalcompetitie.

Afgelopen jaar op 2 januari speelden ruim 200 meisjes uit de B- en C-categorie op het eerste Oliebollen zaalhockeytoernooi. Een idee van enkele ouders van MHC Alliance dat wordt voortgezet als traditie voor de club. Het zaalseizoen is al zo kort en met dit toernooi willen we het zaalseizoen extra goed benutten! Zaalhockey is tenslotte de leukste specialisatie. Je kunt lekker oefenen met andere leuke teams en het wordt ook nog een gezellige dag! Doe je met ons mee?

Zaalhockey en fun in de kerstvakantie!
Iedereen wordt ontvangen met een croissantje en er wordt gezorgd voor lunch, fruit en andere versnaperingen. Er is lekkere muziek tussen de wedstrijden door, je kunt met je team op de foto met reuze oliebollen en er zijn leuke prijzen te verdienen. Natuurlijk ontbreken de (honderden!) oliebollen niet!

Het is een recreatief toernooi voor de teams vanaf de 1e klasse:
Woensdag 2 januari Meisjes en jongens D
Donderdag 3 januari Meisjes en jongens B
Vrijdag 4 januari Meisjes en jongens C

Het toernooi is van 09.00-17.00 uur. We streven naar 100 minuten hockey per team. Elk team mag maximaal 12 spelers meenemen en inzetten. Zaalschoenen, bitje en zaalsticks zijn verplicht. Ieder team zorgt ook voor een geschikte scheidsrechter voor hun klasse.

Om de kosten te dekken is het inschrijfgeld per team € 185,- voor 10 speelsters + 2 begeleiding inclusief lunch. Extra begeleiding en extra speelsters betalen € 10,- pp.

En wees er snel bij want we hebben maar beperkt plaats per klasse. Als de poules vol zitten kom je op de reservelijst te staan. Als er dan eventueel een team uitvalt komt de eerstvolgende op de reservelijst daarvoor in de plaats.

Land
Nederland
Club
Alliance (M.H.C.)
Club adres
Sportparklaan 8
2103 VT
HEEMSTEDE
Club website
www.mhc-alliance.nl
Soort
Recreatief
Categorie
Jeugd
Team
B
Discipline
Zaalhockey
Datum start
03-01-2019
Datum eind
03-01-2019
Tijd start
09:00
Tijd eind
17:00
Website
www.oliebollenzaaltoernooi.nl
Kosten (per team)
€ 185,- 10 spelers + 2 begeleiding
Kosten (per speler/persoon)
€ 10 per persoon extra
Naam contactpersoon
Bart Smulders
E-mailadres contactpersoon
info@oliebollenzaaltoernooi.nl
Telefoonnummer contactpersoon
06 18 217 001
Aanmelden voor toernooi